Jakie macie radia na CD...

Tutaj możecie rozmawiać o wszystkim co jest związane z różnego rodzaju przeróbkami auta.
Bodek

Jakie macie radia na CD...

Post autor: Bodek »

...bo ja juz mialem sony i mi przeskakuje na dolakach mialem jvc cameleona i tez przeskakuje mi na dolkach :roll:

jakie polecacie radyjko na CD zeby mi nie przeskakiwalo :D
madafaka

Post autor: madafaka »

proponuje kupić zmieniarke!!! ja np mam zmieniare na 10 mp3 z asp 1min i nic nie skacze chyba że płyta jest moooocno porysowana!!
BubuPN

Post autor: BubuPN »

ja mam VDO z serii Small Detach i przeskakuje jedynie jak za szybko przelece przez tory, tzn. na chwile plyta się zatrzymuje i odpala się z powrotem od miejsca zatrzymania
madafaka

generalnie chyba mało istotne jest jakie masz radio, a bardziej istotne jest to czy to radio ma anti shock pprtection a jeżeli tak to na jaki czas. Pamiętaj że 30 sek. ASP to juz jest dużo! to masz 30 sekund jazdy po dziurach non stop, przez tory przejężdżasz powiedzmy 5 sek.
Awatar użytkownika
Marshal
Nowicjusz
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: Marshal »

Moje radyjko to Pioneer DEH 3130. Mam juz je w sumie 3 lata i jestem z niego bardzo zadowolony, zwlaszcza jesli chodzi o zachowanie na dziurach. Oczywiscie zdarzy mu sie przeskoczyc na porzadnej dziurze, ale bardzo rzadko. Kumpel ma JVC kameleona wiec mam porownanie. Pioneer jest o niebo lepszy.
205 XS 1.4 grafit metalik
Humve
Junior
Kontakt:

Post autor: Humve »

philips ale to ma moja siostra w uno i jej nie przeskakuje tylko 1 problem jest niekiedy nie chce się założyc a tak to dobrze gra
PRAWKO odebrane 7 luty 2007 i autko juz moje 205 1,4 60KM + GAZ
ariel

Post autor: ariel »

w tej chwili mam Panaśka - czasami jak wpadnę w wieeelką dziurę to zdarza mu sie skoczyć... Miałem już kilka CD-ków w aucie... Najlepiej grały i spisywały się Clarion i JVC... Co do Pioneer-a jakoś nie przekonałem się nawet mając 2 modele w aucie...
maJkeL

Post autor: maJkeL »

miałem pionka 4100 i działał bez zarzutu,zawieszenie mam wytłuczone w pugu a nie przeskoczyl mi ani raz,kiedys sie wpakowalem w taka dziure ze calkiem zgaslo ale okazalo sie ze radio sie wysunelo i wsunelo i sie kable pourywaly,podlaczylem i gralo dalej.jak dla mnie sprzet nie do zajechania.teraz mam JVC kds871r(nizsza polka) i takze dziala bez zazotu i z tego co widzialem w kilku samochodach to JVC ma bardzo dobry system antywstrzasowy.te dwie marki moge z czystym sumieniem polecic bo sam testowalem,wiem tez ze Sony strasznie skaczą i to nawet wyzsze modele.

pozdrawiam
marecki

Post autor: marecki »

a ja mam soniacza na MiniDisc :)) jest super I NIC NIE PRZESKAKUJE :))
madafaka

My w autach z nadią mieliśmy praktycznie tylko sony tylko że dwa zestawy byly/sa ze zmieniarkami a jedno było z cd wbudowanym, i bardzo szybko je ukradli. natomiast nawet to ze wbudowanym cd nie zdarzyło sie aby przeskoczyło!!, no i faktycznie clarion jest jeszcze super, praktycznie wszystkie modele!!
Mav309
Uzalezniony
Kontakt:

Post autor: Mav309 »

w 126tce mialem pioniera (najnizszy model z CD) nigdy nie przeskoczyl...a maluch na bilstainie stal...
P309 GTI 1.9 "Rallye"
F126 P 0.6 "Blue Thunder"
Bodek

kupilem kaseciaka pioneer'a
ariel

Post autor: ariel »

Prosisz o opinię o nieskaczących CD a kupujesz w końcu kaseciaka?! Porażka... Kaseta niby nigdy nie przeskakuje, ale dzwięk do d***, no i to przewijanie... :?
Bodek

no dzwiek inny ale mi chodzilo o to zeby cos gralo nie przywiazuje zbytnio uwagi do sprzetu grajacego :)

a do mojego zawiasu i tych lubleskich dziur :evil: to trzeba by bylo naprawde dobre radio z antyshokiem :roll:

ale dzieki za opinie :D
madafaka

A to kastey jeszcze można kupić?? :D
jasne twój wybór, ja też mam kaseciaki tyle tylko że jak napisałem wcześniej obsługują one zmieniarki cd, bo wqrza mnie przewijanie szukanie i zmienianie kaset.
No i przy okazji mniejsze prawdopodobienstwo włamania i kradzierzy bo juz kaseciaki odchodża pomału w zapomnienie!!
ODPOWIEDZ