tylni spojler urwany ;/ co proponujecie :)
tylni spojler urwany ;/ co proponujecie :)
no to dobry koles ostanio lekko chwiejnym krokiem juz lecac na ziemie zlapal sie spoilerka tego co mam na klapie i kicha powyrywal z zaczepow ( tak ze troszke lipa bedize.... co doradzicie szukac cos w jego miejsce tzn taki sam ewentualnie jakos z nim pokombinowac czy moze lotke walnac nad szybca i dac sobie spokoj z nim...tylko jeszcze co z tymi pasami przez cale autko boje sie sciagac zeby nie bylo jakis sladow na lakierze ... jakies sugestie ? zapraszam na moj profil http://www.rahueme.205.pl
- woocash
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
- Numer Gadu-gadu: 9752783
aaaalleluja, i dobrze sie stało, podziękuj kumplowi
PS. następnym razem, jak będize tam w okolicy tez jakiś koleś z tendencją do upadku, to podprowadź go bliżej puga, niech oderwie jeszcze :
-naklejki z boku (może być trudne, musiałby upadac z obu stron, ale to sie da zrobić )
-naklejkę z klapy, tylko niech upada powoli, co by lakieru nie oderwał
-może zmień kołapki, albo pomaluj felgi na jakiś kolor lepszy skoro srebrny nie pasi
no .. fajny masz za to porzadek i czystość w komorze silnika
pozdro
PS. niestety o tym zerwaniu naklejek z boku to .. chyba zapomnij, ja mam u siebie takie czarne wąskie, i po zerwaniu kawalka.. zauważyłem, że lakier tam jest zupełnie inny niz na reszcie samochodu, znaczy się nowy twoje paski sa szersze, i będzie to baardzo widać niestety
PS. następnym razem, jak będize tam w okolicy tez jakiś koleś z tendencją do upadku, to podprowadź go bliżej puga, niech oderwie jeszcze :
-naklejki z boku (może być trudne, musiałby upadac z obu stron, ale to sie da zrobić )
-naklejkę z klapy, tylko niech upada powoli, co by lakieru nie oderwał
-może zmień kołapki, albo pomaluj felgi na jakiś kolor lepszy skoro srebrny nie pasi
no .. fajny masz za to porzadek i czystość w komorze silnika
pozdro
PS. niestety o tym zerwaniu naklejek z boku to .. chyba zapomnij, ja mam u siebie takie czarne wąskie, i po zerwaniu kawalka.. zauważyłem, że lakier tam jest zupełnie inny niz na reszcie samochodu, znaczy się nowy twoje paski sa szersze, i będzie to baardzo widać niestety
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
- grzechuuu205
- Maniak
- Posiadany PUG: 1.9 GTI XU9JAZ
- Numer Gadu-gadu: 2800082
ja tarlem tempo ( na białym, tez jak zdjąłem te paski) i lakier tam jest bardziej błyszczący) i pasta mi nie dała za duzo.. (jedynie to ze sier stał troche bielszy i lekko zniwelowało to różnice////
Dodano po 2 minutach:
a wookcash - co ty chcesz od tego spojlera?:> przeciez az tak zły znaou nie jest!, widziałem gorsze .... a te paski to są od nowości?
Dodano po 2 minutach:
a wookcash - co ty chcesz od tego spojlera?:> przeciez az tak zły znaou nie jest!, widziałem gorsze .... a te paski to są od nowości?
- grzechuuu205
- Maniak
- Posiadany PUG: 1.9 GTI XU9JAZ
- Numer Gadu-gadu: 2800082
- sekator
- Maniak
- Posiadany PUG: RADON Jelous, 1,9gti, Cupra Ateca, KIA Sorento'15 .. dosłownie "było" 1,3rallye :-(
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
są inne pasty lekkościerne, tempo to bardziej jak wosk.
http://www.mplenergy.pl/ - akumulatory przemysłowe VRLA: AGM, żelowe oraz źródła energii odnawialnej