Sprężyny - długość

Tematy w trakcie przenoszenia do odpowiednich dzialow
BubuPN

Post autor: BubuPN »

Kaktus pisze:Zbieraj kase :)
a co to znaczy?? ;) spoko, mam miesięczny limit na przerabianie auta (który i tak naginam) więc tak jak mówiłem - coś się wykombinuje, to ma być auto do SR a nie do KJS'ów i tym podobnych
Awatar użytkownika
Kaktus
Maniak
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: Kaktus »

SR ?
http://www.k-sport.eu - Budowa Samochodow Wyczynowych, Hamownia, Chip-Tuning.

DEAKTYWUJEMY PROGRAMOWO FILTRY FAP i DPF!!!

"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
Awatar użytkownika
Kaktus
Maniak
Kontakt:

Ja bym amorkow nie utwardzal poprzez wymiane oleju, nawet gdybym mial tylko po miescie jezdzic... ale zrobisz jak uwazasz.

"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
BubuPN

spoko, bede mial zalatwione gazówki no i co najwazniejsze taniej niz ten sachs, bo skoro przy wymianie oleju trza cos tam spawac i kombinowac to nie bede tego robil, bo chce sie jeszcze nacieszyc zyciem i autkiem
Awatar użytkownika
TOMBIKE
Uzalezniony

Post autor: TOMBIKE »

też zastanawiałem się nad obniżeniem przodu, może ktoś załatwić tanio te sachsy? No i do tego oczywiście i spręzynki inne bedą potrzebne.....mam XSa, ile może kosztować sumarycznie obniżenie przodu do mojej wersji.
Awatar użytkownika
TOMBIKE
Uzalezniony

Post autor: TOMBIKE »

BUBU a co to za tanie gazówki sobie załatwiłeś pochwal się !!
Awatar użytkownika
Kaktus
Maniak
Kontakt:

No :) To rozumiem :)

Gazowki zawsze beda bardziej wytrzymale i z regoly powinny byc twardsze od olejowki.

Tombike: cholera wie... nie znam cen, ale sprezynki OMP lub Eibach to cos okolo 300zl + amorki.

Awatar użytkownika
HERO
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: HERO »

kaktus miałem powiedziec to samo ale mnie wyprzedziłes we wszystkich swoich wypowiedziach .Co do cen sprezyn to mam omp i dałem za nie 290 zł za kpl. Co do amorków mam też omp z regulowana twrdoscią . A sprezyny omp które maja obnizac o 3 cm sa połowy długosci oryginału, bo oryginał ma duze ugiecie wtepne.
Peugot 205 Lacoste
BubuPN

pozyjemy, zobaczymy, najpierw zaloze progi i nakladki zeby wiedziec o ile moge obnizyc, bo nie chce tego pozniej pogubic a do przodu planuje wsadzic mini spychacz hehe :D
ODPOWIEDZ