Jak obnizyc?

Tutaj możecie rozmawiać o wszystkim co jest związane z różnego rodzaju przeróbkami auta.
Awatar użytkownika
Marin205
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
Numer Gadu-gadu: 4777015
Kontakt:

Post autor: Marin205 »

aby obniżyć auto z tyłu bez ruszania belki - wystarczy włożyć do bagażnika kilka płyt chodnikowych (nie chodzi tu o płyty z muzyką discopolo w zmieniarce w bagażniku) :P
http://www.katalogi.peugeot205.pl Kliknij tu i zobacz spis katalogów z galerii.

http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
Awatar użytkownika
DJPreZes
Moderator
Posiadany PUG: Roland Garros/307
Numer Gadu-gadu: 2516096

Post autor: DJPreZes »

Banita, no czepiasz sie. Akurat to co Lord Devil robi z samochodem zawsze mi do gustu przypada (no moze poza ta dziwna podkladka do CTI kiedys) a wszelkie przerobki sa w 100% profesjonalne (a przynajmniej tak wygladaja, nie widzialem nigdy jego samochodow na zywo niestety :( ). Zdjecia czarnego z turbo na stronie byly (moze sa, nie wiem) wiec nie wiem po co Ci wiecej ;] W ogole tak juz totalnie offtopujac, to zaluje, ze nie mam kasy, zeby jego CTI odkupic ;( A co do obnizania, to jak w XMie chce sobie obnizyc, to wajcha zjezdzam w dol i wlaczam tryb sportowy :P
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
Obrazek
Awatar użytkownika
Banita
Peugeot 205 Master

Post autor: Banita »

foty samochodu jak najbardziej, ale foty tego, co pod maska nie widzialem :twisted:
Awatar użytkownika
DJPreZes
Moderator
Posiadany PUG: Roland Garros/307
Numer Gadu-gadu: 2516096

Post autor: DJPreZes »

Fotka silnika na 100% byla.
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
Obrazek
Awatar użytkownika
Lord Devil
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205 CTi i 205 GTi Griffe
Numer Gadu-gadu: 6446898
Kontakt:

Post autor: Lord Devil »

Fotka była i to nie jedna, zdjęta bo ani nie mam już tego samochodu(czarne GTi-pojechało na Śląsk) ani nie mam tego silnika turbo z citroena. Ogólnie nie wygląda bo to 8v, więc prawie tak samo jak zwykłe GTi, niestety pod tym względem nie ma się Peugeot czym pochwalić. Osobiście opla nie lubie, ale jedo silnik 2,0 16v wizualnie ładnie wygląda, lepiej jak migacz, zwłaszcza, że migacz w 205 jes pochulony do tyłu i bardziej widać kolektor dolotowy, jak pokrywe zaworów. Jak odpale to wstawie fotki, poza tym Griffe nie jest zarejestrowany, wieć ciężko o fotki z polską rejestracją ;) Jak skończe ten projekt i sprzedam silnik (sorry za opóźneinie) to będzie inny silnik i będzie co pokazywać. Griffe nie sprzedaje, będzie tylko inny silnik.
Car Valeting, Car Detailing.
Awatar użytkownika
Banita
Peugeot 205 Master

Post autor: Banita »

Lord Devil pisze: poza tym Griffe nie jest zarejestrowany, wieć ciężko o fotki z polską rejestracją ;)
pomoge -bierzesz blache z innego samochodu i kladziesz nad atrapa, robisz 'cyk' :)
Awatar użytkownika
Lord Devil
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Fotka była i to nie jedna, zdjęta bo ani nie mam już tego samochodu(czarne GTi-pojechało na Śląsk) ani nie mam tego silnika turbo z citroena. Ogólnie nie wygląda bo to 8v, więc prawie tak samo jak zwykłe GTi, niestety pod tym względem nie ma się Peugeot czym pochwalić. Osobiście opla nie lubie, ale jedo silnik 2,0 16v wizualnie ładnie wygląda, lepiej jak migacz, zwłaszcza, że migacz w 205 jes pochulony do tyłu i bardziej widać kolektor dolotowy, jak pokrywe zaworów. Jak odpale to wstawie fotki, poza tym Griffe nie jest zarejestrowany, wieć ciężko o fotki z polską rejestracją ;) Jak skończe ten projekt i sprzedam silnik (sorry za opóźneinie) to będzie inny silnik i będzie co pokazywać. Griffe nie sprzedaje, będzie tylko inny silnik.
Awatar użytkownika
Marin205
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
Numer Gadu-gadu: 4777015
Kontakt:

Post autor: Marin205 »

trochę wiary w człowieka - pokazał na co go stać z innymi pojazdami - Banita nie sądzisz chyba że by ściemniał - po to by zrobić z siebie głupka na szerszym forum
http://www.katalogi.peugeot205.pl Kliknij tu i zobacz spis katalogów z galerii.

http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
Awatar użytkownika
Lord Devil
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Rozumiem, jak na hip hopowych teledyskach pożyczone złoto i mercedesy...
ODPOWIEDZ