Katowice 08.10.2006

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.
Awatar użytkownika
majkelus205
Junior
Posiadany PUG: 205 GTI
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: majkelus205 »

Morze i ja wpadnę, ale nie wiem jak będzie z kasą i czasem dam znać w sobotę, wreszcie wyjechałem swoim z ziemianki. Po zatankowaniu 12,L przejechałem 50 kilo sów, ale wyszedłem jak gąbka, bo kto widział 120 na blacie po mieście zasuwać!!! :mrgreen: :twisted: 8)7
Awatar użytkownika
aule
Uzalezniony
Posiadany PUG: 205 1,4
Kontakt:

Post autor: aule »

Może by dotrzec jakoś przez Kraków do Zabierzowa i z tamtąd jak na mapie
Załączniki
to katowic.JPG
to katowic.JPG (39.48 KiB) Przejrzano 3968 razy
Awatar użytkownika
Fox
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
Numer Gadu-gadu: 6433729
Kontakt:

Post autor: Fox »

Jak dla mnie może być. Wtedy moglibyśmy się spotkać z Robsonem, który jedzie z nowej huty w okolicach makro. Pytanie jeszcze co na to smug.
Tak z innej beczki to Aule jak oceniasz szanse wymiany tarcz i klocków na tylnej osi podczas zlotu? Da radę czy nie ma co ryzykować że nie będę miał czym ze śląska wrócić?:)
Awatar użytkownika
aule
Uzalezniony
Kontakt:

Bez odkręcania zaworków odpowietrznika jak tylko da sie rozchylić zaciskacz i masz wszystko co trzeba to mozna się za to zabrać.

Tak sobie pomyślałem że moglibyśmy tak pojechać bo płaclibyśmy tylko za jedną bramkę w jedną stronę a trasa do Trzebini nie jest zbyt wolna.
Awatar użytkownika
smug
Uzalezniony

Post autor: smug »

To ja mysle ze moglibysmy sie ustawic pod balicami i tam ustalic ktoredy pojedziemy,bo na krzeszowce to tez tamtedy z tego co pamietam.Moze na tej stacji benzynowej obok starej gieldy?Napiszcie dokladnie o ktorej i czy tam.Prosze o nr.kom. ktoregos z panow bo jakbym niedotarl to bede dzwonil lub smsa puszcze :P Mowie juz teraz ze jak sie nie odezwe to bede na 100%,moge sie spznic kilka minut.
Pozdrawiam :W
robson
Peugeot 205 Master

Post autor: robson »

Witam wszystkich, ja mam prośbę abyśmy się spotkali i wyjechali razem do Katowic ,fajnie może wyglądać ,jak jedzie kilka takich samych niezwykłych aut,widać by było że coś się będzie działo , tylko trzeba ustalić gdzie i o której.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
marian205
Junior

Post autor: marian205 »

popieram robsona. taka kolumna przyciaga uwage :mrgreen: tylko zeby nie przyciagnela "niebieskich" 8)7
Awatar użytkownika
aule
Uzalezniony
Kontakt:

@robson jak dojedziesz do nas czyli mnie i Foxa na osiedle to pojedziemy razem do balic na tę stację i poczekamy na smug-a i wówczas będziemy jechać razem.

Trzeba się bedzie spotkać wcześniej żeby wyjechać z krakowa na minimum godzinkę przed zlotem.
robson
Peugeot 205 Master

No dobra tylko gdzie to osiedle tylko dokładnie gdzie i o której,no i moge być nie sam moja stara chce jechć ze mną.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
aule
Uzalezniony
Kontakt:

Jak sie pewnie domyślam my z Foxem spotkamy sie na parkingu przed bankiem WBK w miejscu czerwonej kropki
robson
Peugeot 205 Master

O którj mam tam być , a co do niebieskich to jak spokojnie będziemy jechać to co oni mogą ,tylko zazdrościć ,tak myśle .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
smug
Uzalezniony

Post autor: smug »

no i moge być nie sam moja stara chce jechć ze mną.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8)7 8)7 8)7 :P :P :lol: :lol:
Rozbawiles mnie strasznie :D : "moja stara" :D hehehe.No chyba ze mowiles o matce :P
W sumie to ja(my,czyli ja i moja stara :P ) tez mozemy podjechac na Halszki.Bo to jest tam jak skreca sie na lagiewniki z obwodnicy?
Awatar użytkownika
aule
Uzalezniony
Kontakt:

właśnie

Niech sie jeszcze Fox wypowie.
Awatar użytkownika
minta
Maniak
Posiadany PUG: 406 kombi 2,0 HDi 110 KM i znów 205 FOREVER 1,9 d.... siostry hihi
Numer Gadu-gadu: 691088

Post autor: minta »

eh... no słodcy jesteście. To zdradzę tajemnicę... :mrgreen: ja też nie przyjadę sama. Będzie ze mną "mój stary", siostra (znana pod nickiem "siostra minty") i może jej przyjaciółka.
WIĘC BEDZIE JEDEN FACIO I TRZY BABY (aż mu współczuję)
green sprzedany, cabrio sprzedany - oba zostały w KLUBIE

http://www.minta.peugeot205.pl - moja nowa miłość
Gość

Post autor: Gość »

Pieszczotliwie mówiąc miałem na myśli oczywiście żone, a z teściową widuje się tylko po 24 jak jest rentka, to o której mam podjechać na Halszki. !!!!!!!!!!!!!!!!! 8) :gti:
Zablokowany