Na razie nie ma co cisnąć. Po prostu szybciej nie pojedzie. no chyba że z górki. Zobaczymy jak będzie na nowym chip'ie. Ostatnio na zlocie nawet Mi nie był zadowolony z przejażdżki po lotnisku. Powiedział "bez rewelacji" filmik jest gdzieś nagrany z przyspieszania - moze "Mi" udostępni na forum. Co prawda tam były dziury i pod górkę, ale i tak mógłby szybciej się zbierać...No cóż. Czas pokaże na co go stać. Ja myślę że na wiele:)
Moja kobita tez zarejestrowala pana Foxa jak przelatuje obok nas na A4 ,a raczej czarna kropeczke juz przed nami
Ja tez wieze w mozliwosci tego krakowskiego smoka
Pozdrawiam
Fox pisze:Na razie nie ma co cisnąć. Po prostu szybciej nie pojedzie. no chyba że z górki. Zobaczymy jak będzie na nowym chip'ie. Ostatnio na zlocie nawet Mi nie był zadowolony z przejażdżki po lotnisku. Powiedział "bez rewelacji" filmik jest gdzieś nagrany z przyspieszania - moze "Mi" udostępni na forum. Co prawda tam były dziury i pod górkę, ale i tak mógłby szybciej się zbierać...No cóż. Czas pokaże na co go stać. Ja myślę że na wiele:)
No wtedy już jechałem pod górkę i po dziurach, ale zgadzam się że powinno być lepiej. W tym tygodniu przestrajam motronic'a. Jak jeszcze uzbieram fundusze żeby go zatankować E98 to wtedy sprawdzi się ponownie. Jeśli znów nie będzie rewelacji to....trudno:) Od nowego roku musze zacząć myśleć od wyprowadzce od rodziców i wydawaniu wypłaty na czynsz więc zakończy się eldorado.205 juz nie będzie jedynym pochłaniaczem pieniędzy:(
Ja jechałem 205 1.8D 170km/h na autostradzie A4 myślałem ze licznik wskazuje źle o 50km/h i sprawdziłem z kolega, który jechał za mną przy 140 licznik działa dobrze. Auto łatało jak samolot.