zasadniczo paczke mozna otworzyc i odmowic przyjecia jej przed zaplata tylko wtedy kiedy taka paczka zostala nadana i oplacona systemem sprawdzenia zawartosci przed odbiorem i jest to calkiem normalne, kiedy zawartoc sie nei zgadza, nie placisz pobrania spisujesz protokol i oddajesz paczke spowrotem nadawcy, wiem jak to wyglada bo jakies 4 miechy temu zamowilem tak opony uzywane (bridgestone potenza r01) i tan a gorze paczki byla super a ta pod nią byla krzywa zuzyta, a koles zapewnial ze obie sa takie same nowki sztukicamel pisze:Chyba, że w tej paczce za pobraniem będą np cegłówki - nie wiem jak jest z tym rozpakowywaniem paczki komisyjnie, bo mi pani na poczcie zrobiła wykład, ze oni się czymś takim nie zajmują wcale.
UWAGA OSZUST !!!!!
- yogurt
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: THP
- Numer Gadu-gadu: 3691207
- Orfister
- Moderator
- Posiadany PUG: Peugeot 205 CTI
- Numer Gadu-gadu: 2690638
- Kontakt:
U mnie skonczyło sie wszytsko pozytywnie...czekałem ponad pydzień na paczke...ale opóźnieie nie wynikało z opieszałosci sprzedającego. Wysłał w terminie ...tylko fizole pracujący u mnie na placu przy betoniarce odebrali paczke podczas mojej nieobecnosci i ją schowali bu nie zginęła...a potem zapomnieli..chyba byli po 3 głębszych
Zaserwowali mi za to mnóstwo nerw, pare nimiłych telefonów, trzy wizyty na poczcie i stracony czas...że nie wspomne o podartej kurtce jak szukałem na placu tego tłumika, zawadziłem sie o bude dla psów..
W końcu po wielkich bojach dotarłem do sedna prawdy..opier...tralalala ludków przy betionarze aż zahuczało . Okazało się ze tak schowali tłumik ze bym go w życiu nie znalazł...
MOZE SE CHłOPAKI MYśLELI ZE JA ZAPOMNE I POTEM DADZą GO NA PRZELEW
Żłopy jedne...
Zaserwowali mi za to mnóstwo nerw, pare nimiłych telefonów, trzy wizyty na poczcie i stracony czas...że nie wspomne o podartej kurtce jak szukałem na placu tego tłumika, zawadziłem sie o bude dla psów..
W końcu po wielkich bojach dotarłem do sedna prawdy..opier...tralalala ludków przy betionarze aż zahuczało . Okazało się ze tak schowali tłumik ze bym go w życiu nie znalazł...
MOZE SE CHłOPAKI MYśLELI ZE JA ZAPOMNE I POTEM DADZą GO NA PRZELEW
Żłopy jedne...
CTI , TSA ... i ja
http://www.Orfister.peugeot205.pl
http://www.Orfister.peugeot205.pl
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
ale jakieś zabezpieczenie jest bo nie będziesz się tak bawił z jakaś pierdołą a w przypadku opon czy czegos droższego to po prostu warto dołożyć te 5zł niz potem żałować
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
- rmegane
- Nowicjusz
- Numer Gadu-gadu: 0
ja jak kupowalem czesci to staralem sie brac od "pewnych firm"nie bede wymienial nazw bo pieniadze zostaly oddane z bonusem zamowilem maske do mojego clio przyslali zla oczywiscie musialem sie fatygowac i dzwonic po kuriera zamowilem lampe szla tydzien po krotkiej wymianie zdan przez telefon okazalo sie ze wszystko sie zgadza i lampe wyslal i tu zonk na drugi dzien bo info na poczcie przepraszam wyslalem gdzie indziej wysylam pieniazki a auto u blacharza i tylko lampy brak pare dni temu zamowilem pokrywe bagaznika na zdjeciu mala wgniota wiec dzwonie do kolesia i pytam sie czy ma moze inna bez wgniot a on ze ma i ze do tego modelu itp odbieram paczke i co i zonk nie ta wiec znow tel pyskowka i wyszlo na to ze mam 2 klapy cala nie pasujaca ta ze zdjecia wgniot wyprostowany i moja po wypadku zajebiscie