Mam propozycje żeby maniacy predkości i wszyscy którzy lubią dobra zabawę spotkali się jakiegoś dnia w Warszawie na gokartach. W grupie jest dużo taniej bo normalnie to droga zabawa i bedzie okazja żeby sie poznać i pogadać. Co do obiektu to ja proponuje Geanta na połczyńskiej bo sporo lepszy standart niż w IMOLI a na Carrefour juz za zimno niestety, Wymyśilibyśmy fajny temin - wynajeli tor i byłoby supeeer
Co Wy na to ?
Pozdrawiam
Krzysiek
P.S Poza tym jeden z najlepszych czasów na tablicy ma tam Vectra Team i czas chyba zamienić to na Pug205 Team
Mi bardzo pasuje Geant na Połczyńskiej bo to rzut beretem od mojego domu ale jeśli pozwolicie będę bierną obserwatorką waszych zmagań Jeśli o mnie chodzi to jednak weekend byłby najlepszy ale ja jestem nowa i sie dostosuje
Nieznajoma a jak Twoje imie bo nie wiem jak sie zwracać. W każdym razie dziewczynki na torze mile widziane i z własnego doświadczenia wiem że po 5 -6 okrążeniu budzą sie w nich bestie Tak wiec jak przyjdziesz to napewno sie przejedziesz
Dodano po 6 minutach:
zachęcam również do bicia mojego rekordu 20.716
Dodano po 2 godzinach 4 minutach:
przypuszczalnie jutro po 18 spotkam sie z userem 405 który przyjeżdża z daleka i chce miło spędzić wieczorkiem czas
hej
Mi niestety Piątek nie pasuje bo w tym czasie bede siedziec nad piwem na starowce wiec nie moge brac autka ;D ale mam nadzieje, ze niedlugo uda mi sie wpasc na spotkanie i poznać mojego Peżocika z innymi Bawcie sie dobrze )
o 17.30 to ja jeszcze w pracy jestem Mam teraz gorący okres pracowy i luzniej bedzie od przyszlego weekendu a bedzie to spotkanie w ostatnia sobote miesiaca?? Moze na nie sie zalapie Musze umyc samochod bo wyglada strasznie ))
Ja mógłbym podskoczyć w piątek ale szczerze mówiąc wolałbym w sobotę. Niech się zgłoszą wszyscy chętni i napisze kiedy im bardziej pasuje-wtedy będzie można coś ustalić.