Spryskiwacze do 205 !
Spryskiwacze do 205 !
Witam,
jest wiec taka sprawa ze kiedys na forum widzialem i czytalem ze ktos zamontowal spryskiwacze od citroena chyba xary i dzialaly swietnie i spryskiwaly cala szybe . Byl tam nawet podany kod tych pryskiwavzy. JKesli ktos zna to prosze o pomoc.
Dzieki i pozdro
jest wiec taka sprawa ze kiedys na forum widzialem i czytalem ze ktos zamontowal spryskiwacze od citroena chyba xary i dzialaly swietnie i spryskiwaly cala szybe . Byl tam nawet podany kod tych pryskiwavzy. JKesli ktos zna to prosze o pomoc.
Dzieki i pozdro
- Dżon Dobra Nadzieja
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
- Dżon Dobra Nadzieja
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
ja was nie kumam... moralez ma od xsary i jak sie w nocy spryska szybe, to bite 100m jedzie sie na czuja
Ostatnio zmieniony 18 lis sob, 2006 3:54 pm przez Banita, łącznie zmieniany 1 raz.
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
- Numer Gadu-gadu: 2955602
- Kontakt:
ja dawalem 13woocash pisze:kosztują 14 zł sztuka, a jak już będziesz w ASO, to sami znajdą kod
ale nie liczylbym na to ze oni cos sami znajda, ja trafilem na tak wybitnego matola ze nawet mial problem z rozroznieniem czesc 1 i 11
porazka
taaaa odrazu kilometr nic nie widac , po prostu trzeba umiec uzywac tych spryskiwaczy ,wlaczac na chwile, a nie pompowac pol zbiorniczka jak to ma miejsce przy tych zwyklychbanita pisze:ja was nie kumam... moralez ma od xsary i jak sie w nocy spryska szybe, to bite 100m jedzie sie na czuja
- Orfister
- Moderator
- Posiadany PUG: Peugeot 205 CTI
- Numer Gadu-gadu: 2690638
- Kontakt:
Kiedyś jak miałem Tico..to była jazda z psikaczami...najlepiej było do prędkosci 60 km/h...potem to se psikały w świat cały..zależy jaka zawiało...dobrze ze nie psikało na reflektory hehehehee..
a w Pugu mam pojedyncze, ale też z checią bym se zaaplikował podwójne psikpsiki...
alternatywą jest takie wyregulowanie dyszek, by strumień płynu psikał na szybę ciut wyzej...poczas wyższej prędkosci akurat trafi na środek szyby...
a w Pugu mam pojedyncze, ale też z checią bym se zaaplikował podwójne psikpsiki...
alternatywą jest takie wyregulowanie dyszek, by strumień płynu psikał na szybę ciut wyzej...poczas wyższej prędkosci akurat trafi na środek szyby...
CTI , TSA ... i ja
http://www.Orfister.peugeot205.pl
http://www.Orfister.peugeot205.pl