Kto pośmiga na rowerku ?
pare rzeczy pozyczylem kumplowi np t.p. XT mostek concepta... i niedlugo musze odebrac (robil ktos kiedys lozyska do XT 2000' z kondensatora? nie? najwyzszy czas
)

Ostatnio zmieniony 23 lis czw, 2006 11:45 pm przez Banita, łącznie zmieniany 3 razy.
lozyskowanie rolek, bo na moich byly luzy, a komplet nowych wtedy to bylo kolo 40zl -szkoda mi bylo kasy 
PS -7 bieg na kasecie -mozna rzucac jak shuriken'em
PS2 -jak widac z ramy odpadl kawalek nalengo aluminium, dodam, ze smiesznie sie trialuje na tylnym kole, gdy kolo trzyma sie tylko na jednej stronie widelek -cos jakby sie mialo sprezyne, bez amortyzatora

PS -7 bieg na kasecie -mozna rzucac jak shuriken'em

PS2 -jak widac z ramy odpadl kawalek nalengo aluminium, dodam, ze smiesznie sie trialuje na tylnym kole, gdy kolo trzyma sie tylko na jednej stronie widelek -cos jakby sie mialo sprezyne, bez amortyzatora

ten full to z real'a tak do zabawy, bo gwara byla na 3 lata, to sobie poskakalem z murkow -np. amor mi wymienili jak sie wykrzywil i do mnie z tekstem, ze to nie jest rower wyczynowy tylko do spokojniej jazdy, a ja na to ,ze w instrukcji i w warunkach gwarancji nic takiego nie jest napisane
ten rowerek nadal jezdzi 
byla -focus blackhills 7005 do xc

byla -focus blackhills 7005 do xc

Jesli chodzi o rame to myslalem nad:
1.Amoeba hussar XC lub street
2. Author traction
3. Merida matts speed
Do XC rozmiar -chyba wezme 17'' (mierzone do srodka gornej rury )
CO do calego roweru to jeszcze nie wiem -kolega sprowadza i co jakis czas do niego jezdze, ale na razie nie ma nic co by mi w 100% odpowiadalo
PS -Marin dla mnie za slabiutki
1.Amoeba hussar XC lub street
2. Author traction
3. Merida matts speed
Do XC rozmiar -chyba wezme 17'' (mierzone do srodka gornej rury )
CO do calego roweru to jeszcze nie wiem -kolega sprowadza i co jakis czas do niego jezdze, ale na razie nie ma nic co by mi w 100% odpowiadalo
PS -Marin dla mnie za slabiutki

Ostatnio zmieniony 29 lis śr, 2006 3:41 pm przez Banita, łącznie zmieniany 1 raz.