O ile nikt wcześniej nic nie zamięszał to nie jest przyklejona, po prostu wszystko jest włożone. Uważaj tylko żeby szyby nie rozbić (chyba bardziej trzeba uważać przy wkładaniu szyby) i później może Ci się woda lać przez uszczelkę bo uszczelka już jest stara i twarda i jak ją poruszysz to może pęknąć.
mi kiedys oderwali cala uszczelke i wrypali sie do autka po praez tyl i teraz jak zrobilem to silikonem to masakrycznie wyglada Dlatego wolalem sobie kupic nowa tylnia klape lecz nie mam pomyslu jak to z tymi kablami przez ta mala dziurke:) ma ktos moze pomysl??
ja robiłem silikonem i jest gut...
przy odrobinie zdolnosści manualnych da sie to esstetycznie wykonać...postaram się cyknąc footo i sami zobaczycie...a poza tym odsyłam do mojego postu....
1,5 roku:) ale w 1,6 roku jak umnie nad morzem slonce dawalo to to wszystko pokurczylo sie i takie fuj..... Wiec masakra wyglada woda sie zbierala i boki pordzewialy ze tylnia klapa Caly urok psuje 205
etam kupilem nowa tylnia klape z funkielnowka uszczelka:) zero rdzy:) ale mam problem z wymiana zastanawiam sie jak tyle kabli wepchnac do malej dziurki??
bo moj pomysl jest taki przeciac te kable w pol gdzies tam przy dachu zarobic je wtykami i poprostu na wtyczke. jak myslis?? moze masz lepszy pomysl??
Taaa..tez dobra opcja...albo wyregulować zawory nie zdejmując pokrywy....
tak czy siak,,,, kolega gdyl będzie miał troszkę roboty z przekładką kabli...sama klapa to pryszcz...