a ja musiałem dupke odwieźć Panowie w poniedziałek rozebrałem auto i się okazało że padł mi termostat nie otwierał się kobieta lekkich obyczjów i nie załanczał dużego obiegu
kolejne spoty trzeba robić koniecznie ekipa jest więc tylko działać
ps. czekam na foto od 306-tek jak będą to wkleje
Fotki beda niestety kiepski aparat kiepskie zdjecia :/
Sory ze jeden pod drugim,widze ze nawet dwa razy to samo.
Niestety wszyscy 306-tkami bylismy juz na zimowkach,a S16 by nie chcialo ruszyc na nich,szczegolnie ze byly juz na wykonczeniu, ale nastepnym razem biore w bagaznik letnie wiec nie bedzie wymowki Very Happy
Fotki niestety nie najlepsze, wina kiepskiego aparatu i mojej slabej pamieci ze nie wziolem swojego i musialem pozyczyc. Moge wyslac bezposrednio na poczte jak ktos chce.
Gosc 306 pisze:Sory ze jeden pod drugim,widze ze nawet dwa razy to samo.
Niestety wszyscy 306-tkami bylismy juz na zimowkach,a S16 by nie chcialo ruszyc na nich,szczegolnie ze byly juz na wykonczeniu, ale nastepnym razem biore w bagaznik letnie wiec nie bedzie wymowki
Fotki niestety nie najlepsze, wina kiepskiego aparatu i mojej slabej pamieci ze nie wziolem swojego i musialem pozyczyc. Moge wyslac bezposrednio na poczte jak ktos chce.
ja bym się zimówkami nie przejmował, też miałem takie założone
Dodano po 1 minutach:
HDi pisze:
mi pisze:może momentu za dużo
momentu i mocy pod dostatkiem tylko te nieszczęsne 1200KG robi swoje - choć na stracie nie ma bata na HDi
nie ma to jak rallye
hdi, tdi jedno g... jak da radę zamieniam słóżbowe tdi na 1,6FSI
http://www.mplenergy.pl/ - akumulatory przemysłowe VRLA: AGM, żelowe oraz źródła energii odnawialnej