jest to koncept - palnij dziada na pych, zobacz co on na to
Dodano po 1 minutach:
btw - to o Kaktusie czy pugu?HDi pisze:pociągnij go rano na holu i zobacz czy zapali ?
u mnie jakoś podobnieHDi pisze:doopiero dziś okazało się ze w exporcie zrobiliśmy silnik tak ze sprężanie miał ok 13:1 i co i NIC nie mam żadnego żalu bo nie ma o co, wszystko to kwestia podejścia
wiadomo, dyć nie naŻekam przeca, że o oszustach i partaczach nawet nie wspomnę, po prostu muszę jakoś gdzieś od czasu do czasu przelać swój żal, trza było kupować jakiegoś puga chorego, nie mogłem zostać przy pierwotnym koncepcie z fiatem 127 mkI 1.3? Chociaż pewnie było by to samo...HDi pisze:ONi ( kaktus i samer) na pewno nie zarabiają kokosów na tych remontach - robią to bo potrafią i chcą dobrze wiemy że tego auta nawet żabojady dobrze nie znają więc nie róbcie z nich oszustów i partaczy bo coś wam nie działa - naŻekaniem nic nie naprawicie
...i nie zauważy tych dziewięćdziesięciu paru % w większości, tylko to 20 pod koniec Nikt tu nie neguje Waszej wiedzy (no - przynajmniej nie ja), faktem jest też, że jak się za coś bierzecie to robicie to oki (głowicę mam zajebistą, a samochód po powrocie od Was jeździł absolutnie nie do poznania). Przyznać jednak musisz, że czasem "parę chwil" mija nim wogóle zaczniecie działać.mi pisze:wiadomo (...) po prostu muszę jakoś gdzieś od czasu do czasu przelać swój żal, trza było kupować jakiegoś puga chorego, nie mogłem zostać przy pierwotnym koncepcie z fiatem 127 mkI 1.3? Chociaż pewnie było by to samo...HDi pisze:ONi ( kaktus i samer) na pewno nie zarabiają kokosów na tych remontach - robią to bo potrafią i chcą dobrze wiemy że tego auta nawet żabojady dobrze nie znają (...)
Reasumując (cokolwiek to znaczy ) OT o Krawczykach: chęci - 98%, umiejętności - 98%, wiedza - 97%, podejście - 20 - 99%