a to jeszcze nic tu jest cała stronka tego http://www.iascauk.com/photos/SBN/sbn_page8.htm może cośik komuś na myśl przyjdzie i przerobi tak swoje auto.Tylko na tej stronie nie ma żednego puga ale tuning jest cool
PRAWKO odebrane 7 luty 2007 i autko juz moje 205 1,4 60KM + GAZ
nie wiem czy spotkam ale zadam ci pytania: Byłbys w stanie jeździć czymś takim?? Nie meczyło by cię to , ta kolorystyka, wzory, itd??
Nie wkurzałbys sie na brak funkcjonalności?
Sprzedałbyś później coś takiego?
Jeżeli odpowiedziałeś 4XTAk to znaczy że kłamiesz
Pojazd na zloty tylko. albo na kolejną część OBCEGO
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Jak pierwszy raz to zobaczylem, to pomyslalem ze to automat Playstation a tak powaznie, to juz wiem do czego nawiązuje przeróbka wnetrza w cc => lupo, laureata nagrody na najlepszy tuning na inauguracji sezonu w Poznaniu. Kto widzial ten wie
JA oglądałem na TVN Turbo. troszke mało ale było Lupo
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
chłopaki przecież to nie są auta użytkowe tylko demo cars... i jeśli się rzuca w oczy ale nie jest do jazdy to o to chodzi... przecież to super reklama i pokaz umiejętności tunerów... dla mnie spoko - dużo pracy, umiejętności itp