SPOT na SPORTOWO.
- Lord Devil
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 CTi i 205 GTi Griffe
- Numer Gadu-gadu: 6446898
- Kontakt:
SPOT na SPORTOWO.
Tak jak na jesieni, proponuję spotkanie na wiosne. Wstępny termin to koniec kwietnia, początek maja. Ma być więcej aut, więcej nas i więcej dobrej zabawy. Istnieje możliwość wynajęcia toru kartingowego w Lublinie, przy ul. Zemborzyckiej. Jest to jeden z najlepszych obiektów tego typu w Polsce. Nowy asfalt o bardzo dobrej mieszance, zapewniający wyśmienite trzymanie. Tor ma szerokość od 8 do 12m i długość 1420m. Jest oczywiście zagrodzony i posiada zaplecze w formie placów. prostej przedstartowej itp. Wynajęcie toru wraz z obsługą to 80zł od auta (do 10 aut) albo 60zł od auta kiedy liczba samochodów bedzie większa niż 10. Nie jest to tanio, ale jest profesjonalnie, więc jeżeli ktoś z Was ma ochote, to piszcie. Czasu jest wiele, coś można odłożyć, zaklepać termin. Zabawa będzie gwarantowana.
Proponuję się spotkać, poczekać na spóźnialskich, całą kawalkadą przejechać przez Lublin i bawić się wyśmienicie na torze. ADRENALINA i NIESAMOWITE WRAŻENIA GRATIS!!!!!!. Jak zwykle obszerna relacja ze spotkania ukaże się na forum. Licze na obecnośćuczestników poprzedniego spotu.
Proponuję się spotkać, poczekać na spóźnialskich, całą kawalkadą przejechać przez Lublin i bawić się wyśmienicie na torze. ADRENALINA i NIESAMOWITE WRAŻENIA GRATIS!!!!!!. Jak zwykle obszerna relacja ze spotkania ukaże się na forum. Licze na obecnośćuczestników poprzedniego spotu.
Car Valeting, Car Detailing.
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Kurde napisałem wiadomość, dałem "wyślij" i wszystko zniknęło...no cóż. Chętnie bym się wybrał. Co prawda ze mnie rajdowiec żaden i pewnie wypadnę jak na Uroczysku - na pierwszym zakręcie:) ale chętnie pozwiedzam Lublin. Nigdy tam nie byłem. Jak koledzy ze śląska po drodze wpadną, zatrąbią pod blokiem to przecież nie odmówię:) Może Woocash nie będzie rozbijał świnki skarbonki do wiosny i też wyruszy w trasę - będę miał kogoś w swojej klasie szybkościowej hehe:) Ogólnie to nic nie obiecuję, chciałbym bardzo, zobaczymy co to będzie. Byleby nie pierwszy weekend maja bo wtedy jak co roku biegne Cracovia Maraton więc w Lublinie się na pewno nie stawię
- minta
- Maniak
- Posiadany PUG: 406 kombi 2,0 HDi 110 KM i znów 205 FOREVER 1,9 d.... siostry hihi
- Numer Gadu-gadu: 691088
uuuu... poważna ekipa się szykuje. Przyjadę Wam podopingować 

green sprzedany, cabrio sprzedany - oba zostały w KLUBIE
http://www.minta.peugeot205.pl - moja nowa miłość
http://www.minta.peugeot205.pl - moja nowa miłość
- Lord Devil
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 CTi i 205 GTi Griffe
- Numer Gadu-gadu: 6446898
- Kontakt:
Szczerze powiedziawszy, przez myśl mi nie przeszło, aby organizować zlot OGÓLNOPOLSKI. Liczyłem zasadniczo na pugomaniaków Koziego Grodu i kilku zaprzyjaźnionych gości. Moje zaskoczenie jest ogromne, a radość wręcz nie do opisania.
Oczywiście wszyscy są mile widziani. Jeżeli dacie znać wcześniej, coś pomyśle o tanich noclegach. Lublin ma piękny Zalew Zemborzycki łódki, kajaki i narty wodne (jest postawiony wyciąg na wodzie dla narciarzy-frajda ogromna). Jak będzie ciepło przy zalewie są całkiem całkiem kempingi albo namiocik albo domek letniskowy i ze spaniem nie ma problemów. Dlaczego warto do nas przyjechać? Poza atrakcjami wcześniej wymienionymi, myślę, że atrakcją będzie też sam Lublin i okolica. Studiowałem we Wrocławiu i wiem jak wielkie są różnice w zabudowie, w samych miastach. Warto przyjechać, żeby zobaczyć iż ta strona Polski wygląda zupełnie inaczej. Jeżeli będzie nas więcej niż 20pugów to cena powinna być lepsza (rzecz jasna niższa) a do tego podzielimy się na klasy silnikowe i zrobimy próby na czas oczywiście sędziowane przez ludzi z PZMotu. Tor wynajmujemy z pełną obsługą. Bezpiecznie i z głową. Sprawdzimy ktoa ma najlepsze auto, kto jest najlepszym kierowcą a wyniki oficjalne zamieścimy na stronie klubowej
Oczywiście wszyscy są mile widziani. Jeżeli dacie znać wcześniej, coś pomyśle o tanich noclegach. Lublin ma piękny Zalew Zemborzycki łódki, kajaki i narty wodne (jest postawiony wyciąg na wodzie dla narciarzy-frajda ogromna). Jak będzie ciepło przy zalewie są całkiem całkiem kempingi albo namiocik albo domek letniskowy i ze spaniem nie ma problemów. Dlaczego warto do nas przyjechać? Poza atrakcjami wcześniej wymienionymi, myślę, że atrakcją będzie też sam Lublin i okolica. Studiowałem we Wrocławiu i wiem jak wielkie są różnice w zabudowie, w samych miastach. Warto przyjechać, żeby zobaczyć iż ta strona Polski wygląda zupełnie inaczej. Jeżeli będzie nas więcej niż 20pugów to cena powinna być lepsza (rzecz jasna niższa) a do tego podzielimy się na klasy silnikowe i zrobimy próby na czas oczywiście sędziowane przez ludzi z PZMotu. Tor wynajmujemy z pełną obsługą. Bezpiecznie i z głową. Sprawdzimy ktoa ma najlepsze auto, kto jest najlepszym kierowcą a wyniki oficjalne zamieścimy na stronie klubowej

Car Valeting, Car Detailing.
- Michal gti
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 rallye, 205 GTi, 205 CTi, 205 RG Cabrio, 205 MultiVan, 306 GTi6, 505 GTi, 304 cabrio, 304 coupe
- Kontakt:
Kawal drogi ale kto wie 

Peugeot 205 GRIFFE
Sliczny zielony i z sercem lwa 
Project GRIFFE ??????? - ??.??.0?
Galeryjka http://gti.peugeot205.pl/gallery/przecinak

Project GRIFFE ??????? - ??.??.0?
Galeryjka http://gti.peugeot205.pl/gallery/przecinak
- Marin205
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
- Numer Gadu-gadu: 4777015
- Kontakt:
idea mi się podoba - co na to moja żona - to inna sprawa 

http://www.katalogi.peugeot205.pl Kliknij tu i zobacz spis katalogów z galerii.
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
-
- Peugeot 205 Master
- Numer Gadu-gadu: 10090927
zlot
No ja bede na bank co prawda po raz pierwszy jezdzilem na torze w niedziele i moze nie jestem Ari Vatanen ale strasznie mi sie to spodobalo.
Kazda morda pasuje do Forda!
- woocash
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
- Numer Gadu-gadu: 9752783
cholera.. na wiosne miałem sprzedawać puga 
jak załapie jakaś fest robote to przyjade
(problemem jest oczywiscie tylko kasa..)
PS, 60 zeta na tor to pikuś
przy kosztach benzyny na trase tam i spowrotem, oraz tą... spaloną na torze :>

jak załapie jakaś fest robote to przyjade

PS, 60 zeta na tor to pikuś

Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]