Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
ten wygląda prawie identycznie jak ten z ogłoszenia. Przeglądałem troche stron i te gutmanny to przeróżnie potrafią wyglądać. Od niewielkich zmian i wyglądu jak gti po kompletną wioche:) No i poza tym dużo z gutmann'ów miało pod maską mi16 z kolektorami gutmann'a które się mieściły w 205. Ciekawe co ten ma pod maską. Niech ktoś do niego napisze żeby zrobił zdjęcie:)
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
ojj... ten z ogłoszenia skiszony nieźle.. ale ten czarny, bez poszerzeń.. to musi być kurde diabeł wcielony nawet zegary ujdą :> (choć kolor wieśniacki, no i to 260 na blacie pewnie sporo przesadzone
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
Świeęte słowa..samochody sprzedaje się na wygląd a nie na stn techniczny...stan techniczny , jeśli jest zły, można skrzętnie ukryć...( no moze nie wszytsko się da ), za to wizualnego ni huhu...poza tym...jak auto wizualnie jest zadbane to wzbudza większe zaufanie potencjalnego klienta...
tak to się zgadza, więc jeśli za 10-12tyś złotych możesz kupić ładnego, który wygląda na oryginał np. ten z holandii to po co brać za
7tyś auto bite, zostało partacko zrobione, maska i błotniki w innych kolorach, kiepsko spasowane, nawet rejestracja nie była wymieniana na nową tylko klepana młotkiem, na tylnej klapie pod spoilerem burchel ok 10cm rdzy nad lampami mniejsze , zdekompletowane wnętrze, dlaczego nie ma foty co jest pod maską
ciekawe ile tyś bedzie kosztowała blacharka i lakierowanie
ile doprowadzenie do odpowiedniego stanu technicznego
jedyne co w nim jest fajne to silnik którego nikt tak naprawde nie widział
a dlaczego takie roznice w poszerzeniach? w koncu jak gutmann powinnien wygladac? zawsze mi sie wydawalo ze gutmann to nazwa bodykitu, czyli szersze blotniki przednie tylnie spoiler zderzak przedni tylni i koniec czy silniki tez byly przerabiane?
moge Ci griffe z UK przywieźć za 6000zł tam one wcale nie robią furrory
bo kolor taki dupowaty a cenią się np. miami blue które jak dla mnie jest ekstra kolorkiem