Elektryczne szyby!!
- robakkk
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
Elektryczne szyby!!
Czesc!!
Mam problem z elektryka,a dokladnie z suwaniem szyb w prowadnicach,przez co silowniki nie moga uciagnac szyby.
Wyglada to tak,jakby szyby kleily sie do uszczelki gumowej w prowadnicach-zna ktos na to sposob,jakis srodek specjalny??
...jakies pomysly??
Mam problem z elektryka,a dokladnie z suwaniem szyb w prowadnicach,przez co silowniki nie moga uciagnac szyby.
Wyglada to tak,jakby szyby kleily sie do uszczelki gumowej w prowadnicach-zna ktos na to sposob,jakis srodek specjalny??
...jakies pomysly??
Pozdrawiam,
Robakkk
Robakkk
- robakkk
- Junior
Rozebralem wszystko,zeby sprawdzic,dlaczego nie chodza i po odkreceniu szyby od silownika probowalem ja przesunac...no i stwierdzam,ze to na 100% szyba nie chodzi jak powinna w prowadnicach
I teraz mam wielkie zmartwienie co z tym zrobic,bo wiem,ze smary i inne takie sie nie nadaja,bo lapia brud,wiec chwile bedzie lepiej a pozniej tylko gorzej!!
![Sad :(](./images/smilies/sad.gif)
I teraz mam wielkie zmartwienie co z tym zrobic,bo wiem,ze smary i inne takie sie nie nadaja,bo lapia brud,wiec chwile bedzie lepiej a pozniej tylko gorzej!!
Pozdrawiam,
Robakkk
Robakkk
- robakkk
- Junior
Dokladnie-wiem o tym,dlatego nie chce zadnych typowych smorow,itd.,bo na nic sie to zda...jak zreszta wyzej pisalem,ale to silikonowe "cos" to ponoc recepta na moje problemy,bo tylko w nazwie jest olej,a faktycznie to jakis srodek,ktory prawdopodobnie zostawia tylko powloke,a nie jest ani klejacy,aani tlusty!!
Pozdrawiam,
Robakkk
Robakkk