Kto pośmiga na rowerku ?
- Orfister
- Moderator
- Posiadany PUG: Peugeot 205 CTI
- Numer Gadu-gadu: 2690638
- Kontakt:
No Ci powiem że wybór trafny, będziesz zadowolony i ten spawacz nie będzie Ci wcale potrzebny, uwierz mi...No chyba, ze zaliczysz jakiegoś "dzwona" i ramka trach, ale tego Ci nie życzę z całego serca, bo wiem doskonale jak to wygląda...gdyby nie kask, to bym tu teraz nie pisał...
Ramka super, tylko brać, składać i śmigać..
Ramka super, tylko brać, składać i śmigać..

- pki205
- Junior
- Posiadany PUG: 205 1.9 GTI
TUTAJ kiedys spawali uszkodzone ramy (nie tylko swojej produkcji). Z oferty widac ze alu 7020 jest im znane.
Ja do pospawania swojej zbieram sie juz rok, moze na wiosne sie zmobilizuje w koncu
Ja do pospawania swojej zbieram sie juz rok, moze na wiosne sie zmobilizuje w koncu

- pki205
- Junior
Tak na powaznie to jezdzilem pare lat temu dlatego sprzet jak na dzisiejsze czasy nie ten, ale gdyby nie peknieta rama tez by tragedii chyba nie bylo
Na poczatku byl trial potem dirt.
Obecna konfiguracja to: rama Mielec geometria na zamowienie - oczywiscie hardtail, amor RST Hi-5 (2 polki, 127mm skoku), kola sun rims mamooth+piasty sachs plasma+grube szprychy DT, hamulce LX (w planie byly magury tarczowe), korba sachs (1 rzedowa) i jakies gadzety DH/dirt typu zjazdowe siodlo, kierownica, opony 2,35. Przerzutka tylna AceraX
trzy razy starsza od reszty roweru chyba (dziala ok a mi zalezy bardziej na pancernosci niz na masie)

Na poczatku byl trial potem dirt.
Obecna konfiguracja to: rama Mielec geometria na zamowienie - oczywiscie hardtail, amor RST Hi-5 (2 polki, 127mm skoku), kola sun rims mamooth+piasty sachs plasma+grube szprychy DT, hamulce LX (w planie byly magury tarczowe), korba sachs (1 rzedowa) i jakies gadzety DH/dirt typu zjazdowe siodlo, kierownica, opony 2,35. Przerzutka tylna AceraX

To juz wolalbym do http://www.biobike.com.pl jechac, bo troszke blizej
mialem plasmy, posypaly sie
pozniej kupilem neosy i tak samo szybko sie posypaly -bezsens 

mialem plasmy, posypaly sie

- pki205
- Junior
Ja wczesniej zajechalem jakis wysoki model shimano, wiec postanowilem wyprobowac plasme. I u mnie dziala naprawde ok. Zadnych problemowm, a rozne rzeczy sie na niej robilo
Inna sprawa ze gdy ja jezdzilem to byla inna sytuacja z czesciami i takiego wyboru jak teraz jeszcze nie bylo (i ceny troche wyzsze...).
Ja zamawialem rame w Mielcu osobiscie, ale odbior byl juz na poczcie

Inna sprawa ze gdy ja jezdzilem to byla inna sytuacja z czesciami i takiego wyboru jak teraz jeszcze nie bylo (i ceny troche wyzsze...).
Ja zamawialem rame w Mielcu osobiscie, ale odbior byl juz na poczcie