Czy opłaca się kupić....
Czy opłaca się kupić....
..peugeota 205gti 1.9... ale jest to swap....byl to peugeocik z silnikiem 1,4... stan podobno bardzo dobry...nigdy nie byl bity(jesli chce to moge jechac na przeglad zeby to potwierdzic) serwisowany....ma instalacje lpg od pol roku...silnik igiełka...pare tysiecy km temu przeszedl kompletny remont z nowymi czesciami... do tego wspomaganie...a od gti ma podobniez wszystko....zaczynajac od toteli przez zegary skrzynie wydech kończąc na kołach plastikach i oczywiście silniku...rocznik to z tego co pamietam 92... chce za to 4500tyś...gość naprawde wporządku ale niewiem co myśleć o tym swapie...czy potem nie bedzie problemu ze sprzedażą... a i w dowodzie wbite ma 1,4 takze oplaty mniejsze.....czekam na odpowiedz....bo malo czasu mam na decyzje..pzdr!!!
- JASIEK1
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
Zwroc uwage na przednie zawieszenie czy od GTI no i czy tylna belka z tarczami ???
Sczerze mówiąc za ta cene kupisz oryginalne GTI w nienajgorszym stanie.
Wszystko zalezy jednak od stanu auta.
Co do sprzedaży ludzie zawsze marudza o takie rzeczy.
Mi to np. nie przeszkadza ale innemu bardzo.
Wybór nalezy do Ciebie .....
PZDR
Sczerze mówiąc za ta cene kupisz oryginalne GTI w nienajgorszym stanie.
Wszystko zalezy jednak od stanu auta.
Co do sprzedaży ludzie zawsze marudza o takie rzeczy.
Mi to np. nie przeszkadza ale innemu bardzo.
Wybór nalezy do Ciebie .....
PZDR
był dziś u mnie...ze starego 1,4 pozostała tylko buda...takto cała reszta to gti...wychaczył po dachowaniu i kompletnie wszystko przelozyl...z tyłu tarcze...przód brembo....zawiecha orginał gti...furke robił typowo pod siebie na ideał ale poczeła sie dzidzia i musie wieksze kupic.....a i najlepsze...silnik ma przejechane 5000km...ledwo dotarty...wszystkie czesci do silnika kupował nowe...cały silnik jest nowy...no moze procz jakis przewodów ma na wszystko rachunki itp...nowy wydech bez zadnych katalizatorów...kwasówka... buda ma przejechane 162tyś km...ten samochodzik przywiózł koleszka z iraku...starszy gość..wiec wychodze z zalozenia ze owszem moge kupic za te pieniadze gti...ale ktos kto kupił gti 15 lat temu kupił je z zamiarem zapier****....i zapewne to auto robilo to przez te 15 lat...a tu furka od dziadziusia..nigdy nie bita... Jutro podejmuje decyzje...pozmozcie... ten koles chyba tez oszczedzał...bo prosiłem go bardzo długo zeby przycisnął troszke mocniej gazu na próbnej jezdzie...to mocno sie zezloscil...ze sobie fure bedzie katował...ale wkoncu po dlugiej namowie dał ognia...i moje wrazenie urosło jeszcze bardziej... jedyne czego brakuje to bocznych listew i plastików na nadkola ( GTI )...ciezko to dostać???? Myślicie że 4500 to dobra cena...przekonuje mnie ten stan i ten silnik...ale prawda jest ze to nie gti...i moge miec pozniej problem ze sprzedaza...
Dodano po 21 minutach:
A i właśnie...ten facet był pierwszym wlascicielem. Jeździł sobie po iraku...potem po polsce...jedyny wypadek jaki mial to na parkingu pod supermarketem przychaczył ze pękł zderzak i nadpęknął reflektor...a ten jest wlascicielem niecaly rok...przerobil na gti...a wiem z dobrych źródeł że chyba nigdy nie przekrecił go powyzej 3000obr...pakował kupe hajsu to szanował...ale niewiem co myslec o tym swapie...czy nie lepiej czasem kupic org.GTI do 4500zł...czekam na odp...mam czas do jutra na decyzje...to moj pierwszy samochod wiec boje sie ze sie poprostu napalilem...to wy sie znacie wiec czekam na rady
Dodano po 21 minutach:
A i właśnie...ten facet był pierwszym wlascicielem. Jeździł sobie po iraku...potem po polsce...jedyny wypadek jaki mial to na parkingu pod supermarketem przychaczył ze pękł zderzak i nadpęknął reflektor...a ten jest wlascicielem niecaly rok...przerobil na gti...a wiem z dobrych źródeł że chyba nigdy nie przekrecił go powyzej 3000obr...pakował kupe hajsu to szanował...ale niewiem co myslec o tym swapie...czy nie lepiej czasem kupic org.GTI do 4500zł...czekam na odp...mam czas do jutra na decyzje...to moj pierwszy samochod wiec boje sie ze sie poprostu napalilem...to wy sie znacie wiec czekam na rady
- Damian1p
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
ja bym kupowal... widac ze szanowal auto bo chyba az tak baaardzo by sie nie staral zeby sciemniac
Nie drażnij Lwa, bo Lew to Ja
http://damian1p.peugeot205.pl/
http://damian1p.peugeot205.pl/