ktoś niedawno wspominał coś o programie do obróbki filmów. Właśnie takowego potrzebuje, byle prosty w obsłudze był i darmowy do ściągnięcia z netu w 2 sekundy
pomożecie?
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
Normalnie się zirytowałem. Co Ty jesteś? O ile się nie mylę miałem pierwszą 205 turbo w tym kraju na bazie czarnej GTi. Żal Cie ściska, że jej nie widziałeś na żywo. Griffe aktualnie stoi bez silnika i to jest na foto, przyjedź do Lublina stań ze mną na kresce a potem się wypowiadaj, że widmo, albo, że nie jedzie. Nie masz pojęcia o wielu sprawach i głos zabierasz. WYDOROŚLEJ a nie żyj tylko kompem i forum. Nigdy MichałGTi nie nie stał na kresce z Munne a Ty wiesz kto wygrał. Śmieszny jesteś.
pisalem o g-techu (tym samym w tych samych warunkach), a nie o tym, ze michal stawal na kresce z munne'm, ale najwyrazniej ciezko pojac ta subtelna roznice
Masz fote samochodu bez silnika? WOW -powalilo mnie.
Zrob fotke 8vT z lokalna gazeta, to uwierze i jeszcze przeprosze, ale jak dotad, to slyszalem tylko:
"griffe to, griffe tamto, foty byly, ale nie ma, wszyscy widzieli tylko nie ty"
Czy naprawde tak ciezko zrobic fotke silnika i ukrocic wszystkie spekulacje?
Jezeli jestes zbyt zajety, aby to zrobic, to oddaje czesc i hold mistrzowi
PS Faktycznie zal mnei sciska
PS. Jak chcesz stawac ze mna na kresce, skoro griffe nie ma silnika?
Zgadzam sie z banita czy to taki problem zrobic fotke silnika ? Wszyscy robia po milion fotek w trakcie projektu kazda czescie ma fotke a tu fotek brak.... Fotka 8vT jest ale z czarnego gti http://gti.peugeot205.pl/gallery/lordGTI/turbo
to jeszcze mi powiedz, czemu na foto z silnikiem od gti czerwona naklejka jest krzywo, jest cos bialego (blaszka albo naklejka) na tym kielichu i nie ma naklejki znaczacej nad reflektorem. Na fotce z turbo jest inaczej, a na swiezo malowane to mi to nie wyglada. Jeszcze spaw od mocowania podpory maski jest inny-moze sie myle... ale jak dla mnie to inny samochod
i jak to jest ze na zdjeciu z silnikiem turbo, widac na wezu miedzu kolektorem a serwem trojnik od ktorego idzie wezyk do sciskania uszczelki w panoramicznym szyberdachu, tymczasme na innych fotach z tej galerii gti ma zwykly uchylny szberdach
haha tak to sie wczesniej nie przygladalem... a mnie dziwi czemu wszystkie zdjecia sa w takiej duzej rozdzielczosci a te dwa z turbo nie... Najlepiej by bylo gdyby lord zrobil fotki i wszsytko byloby jasne... albo jakis ogolnopolski zlot
Ok, wyjaśniać tej sytuacji raczej nie ma sensu, bo zaraz znajdzie się ktoś, kto wie lepiej. Wkleję zrobione fotki silnika 2,0 8v TURBO do griffe z aktualną gazetą i jak chcecie to jak się kiedyś robiło z pomarańczą na silniku. Nie ma problemu. Trochę wiary. To samo było jak się zarejestrowałem na forum: napisałem CTi felgi 17" i wszyscy pisali "..teeee, pewnie"