wracajac do usterki to wymienilem caly wtrysk, z 1.1 do mojego 1.4 ale to to samo CHYBA!! i ma rowniutkie obroty... tylko mi napiszcze czy wtrysk od 1.1 a do 1.4 to to samo? monowtrysk. A ogolnie to chodzilo chyba o silniczek krokowy
niby tak ale wtryskiwacz moze byc inny
ja jakis czas temu kupilem wtrysk od 1,4
po porownaniu z tym dotychczasowym okazalo sie ze wtryskiwacz jest inny a gardziel przepustnicy ma 36 mm, stara miala 40 mm wiec roznie to moze byc
pojechalem sobie na trening i tak samo "rwie" takie same osiagi... ale ma kolejny problem, reczny mi sie zaciol... dwa kola mi sie zablokowaly z tylu Grzeja sie jak niewiem, a wajcha recznego wogole sie nienapina, mieliscie takie cos? gdze to sie moglo zablokowac?
no wlasnie to wczasnie jazdy cos chrupnelo, na nawrotach ... ale co? Teraz jest snieg to tak sobie mi sie chce pod auto Najdziwniejsze jest to ze... dwa kola zablokowalo! zeby jedno to tez bym sobie tak pomyslal, walilem w beben... ale to nic niedalo, myslalem ze odbije czy cos... a to dalej zablokowane.
a linka od ręcznego pracuje czy sie zacieła na zaciągniętym i nie puszcza
poruszaj linką
zacieło obydwa koła więc troche to dziwne żeby sie obydwa mechanizmy zepsuły jednocześnie