LEżAK - CIężKI PRZYPADEK ZOBACZ POMOZ
LEżAK - CIężKI PRZYPADEK ZOBACZ POMOZ
Witam!
Mam dziwny przypadek ktory pojawil sie nagle.
AUTO ZACHOWUJE SIE TAK JAKBY MIALO USZKODZONE PODUSZKI TZN UCZUCIE JEST TAKIE JAKBY SIE KIWAL SILNIK PRZY PUSZCZANIU I DODAWANIU GAZU TAKIE HUSTANIE (JESLI KTOS JUZ PRZEZYL COS TAKIEGO WIE O CO CHODZI) Z TYM ZE UWAGA AUTKO MA MOCOWANIA NA SWOIM MIEJSCU I PODUSZKI W SWIETNYM STANIE I TO NAPEWNO NIE PODUSZKI.
DAJCIE ZNAC JESLI KTOS MA JAKIS POMYSł OD CZEGO ZACZąć I DLACZEGO TO A NIE CO INNEGO...POZDRAWIAM SZCZEGOLNIE LEżAKOWCóW
Mam dziwny przypadek ktory pojawil sie nagle.
AUTO ZACHOWUJE SIE TAK JAKBY MIALO USZKODZONE PODUSZKI TZN UCZUCIE JEST TAKIE JAKBY SIE KIWAL SILNIK PRZY PUSZCZANIU I DODAWANIU GAZU TAKIE HUSTANIE (JESLI KTOS JUZ PRZEZYL COS TAKIEGO WIE O CO CHODZI) Z TYM ZE UWAGA AUTKO MA MOCOWANIA NA SWOIM MIEJSCU I PODUSZKI W SWIETNYM STANIE I TO NAPEWNO NIE PODUSZKI.
DAJCIE ZNAC JESLI KTOS MA JAKIS POMYSł OD CZEGO ZACZąć I DLACZEGO TO A NIE CO INNEGO...POZDRAWIAM SZCZEGOLNIE LEżAKOWCóW
no wlasnie poduszki raz ze sa nowe dwa ze jezdzilismy bez maski i patrzylismy silnikiem wogole nie rusa na zaciagnietym recznym bujając przód tył autem na biegach patrzylismy na poduszki i sztywno sie trzymają naprawde nie widac oznak...
DLATEGO MAM PROSBE SPRAWDZCIE KOLEDZY Z LEżAKóW JAK JEDZIECIE NA 2 BIEGU LUB NA PIERWSZYM UJąć CAłKIEM GAZ I NACISNąć ZPOWROTEM TAK DO POłOWY - TAK KILKA RAZY CZY BEDZIECIE MIELI UCZUCIE TAKIEGO PRZESKOKU SILNIKA CZY NORMALNE PłYNNE RUSZENIE...EWENTUALNIE JEśLI ZNAJDZIE SIę KTOś Z OKOLIC BIELSKA Z LEżAKIEM BARDZO PROSZę O KONTAKT
POZDRAWIAM LEżąCYCH
DLATEGO MAM PROSBE SPRAWDZCIE KOLEDZY Z LEżAKóW JAK JEDZIECIE NA 2 BIEGU LUB NA PIERWSZYM UJąć CAłKIEM GAZ I NACISNąć ZPOWROTEM TAK DO POłOWY - TAK KILKA RAZY CZY BEDZIECIE MIELI UCZUCIE TAKIEGO PRZESKOKU SILNIKA CZY NORMALNE PłYNNE RUSZENIE...EWENTUALNIE JEśLI ZNAJDZIE SIę KTOś Z OKOLIC BIELSKA Z LEżAKIEM BARDZO PROSZę O KONTAKT
POZDRAWIAM LEżąCYCH
- TO-MI
- Maniak
- Posiadany PUG: XU9J4
- Numer Gadu-gadu: 604584106
a może to raczej luzy na półośkach lub gdzieś w tej okolicy skoro silnik sie nie rusza
Doba ma 24 godziny,zgrzewka 24 piwa...przypadek..?
http://peugeot205.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=2207
http://peugeot205.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=2207
luzy na półosiach - no nie ma napewno jesli to cos w srodku głębiej ale dlatego poruszyłem ten temat zeby do tego dojsc...dzieki za info o ufo
POZDRAWIAM JAK SIE KOMUS COS NASUNIE TO CZEKAM
A jak tam wygląda sprawa rozrządu - chyba to jest łańcuch na mój słuch to dosc dobrze go słychać czy moze to miec wpływ na tą dolegliwość??
pozdro
Dodano po 29 minutach:
jeszcze taka mała prosba jak ktos moze wstawic foty silnika leżaczka takie dokładniejsze zeby dalo sie obadac detale...lub na mail patrick85@interia.pl
THX
POZDRAWIAM JAK SIE KOMUS COS NASUNIE TO CZEKAM
A jak tam wygląda sprawa rozrządu - chyba to jest łańcuch na mój słuch to dosc dobrze go słychać czy moze to miec wpływ na tą dolegliwość??
pozdro
Dodano po 29 minutach:
jeszcze taka mała prosba jak ktos moze wstawic foty silnika leżaczka takie dokładniejsze zeby dalo sie obadac detale...lub na mail patrick85@interia.pl
THX
- woocash
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
- Numer Gadu-gadu: 9752783
a poszukać nie łaska?jeszcze taka mała prosba jak ktos moze wstawic foty silnika leżaczka takie dokładniejsze zeby dalo sie obadac detale...lub na mail patrick85@interia.pl
i nie wiem, co do tego ma przyspieszacz zapłonu, u mnie nie działał, i nie było takieh efektów specjalnych
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]