Fotki mojego puga - tym razem komplet
- ghostface
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
Dla mnie totalna "wioska". Co najwyzej wzbudza smiech. Bez obrazy ale nie pokazal bym sie w czyms takim wole sto razy tandetne plastki z mojej XL' ki.
205 - Sympatyczne lwiątko ;]
1,1 XL 1988 [wtrysk] http://www.GhostFace.205.pl
- iveras
- Maniak
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1660813
powiało wsią, bardziej bzdurnych progów w życiu nie widziałem, spojlery wybitnie tandetne, widziałem już identyczne chyba na każdym modelu samochodów wszystkich marek (http://www.wsiowytuning.pl). Maska - śmiech, to poszerzenie chyba a'la Dimma - śmiech. Generalnie sory, ale nie obejrzałbym się za takim autem na ulicy, może jedynie by zobaczyć kto nim jedzie
Jeżeli brać się za tuning to wg własnej, powściągliwej koncepcji (Munne) lub bazując na fabrycznych rozwiązaniach podobnych modeli (205 GTi, Rallye, T16, Dimma, 309 GTi, 405 Mi16)

Jeżeli brać się za tuning to wg własnej, powściągliwej koncepcji (Munne) lub bazując na fabrycznych rozwiązaniach podobnych modeli (205 GTi, Rallye, T16, Dimma, 309 GTi, 405 Mi16)
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
- ghostface
- Junior
Ja np bardzo chcialbym swojego XL wyposazyc w elementy z GTI i uwazam ze wiecej nie potrzeba niz ladne felgi + fabryczne osopoilerowanie. Wiadomo ladny lakier ale po co takie progi jakies lampy Lexus look ktorych nie nawidze wrecz ale to tylko moja subiektywna ocena 
PS: mam dosc podobne fele ale 13 "

PS: mam dosc podobne fele ale 13 "
205 - Sympatyczne lwiątko ;]
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
szkoda kasy bo w tej cenie pewnie można by fajnie zrobić to autko 

Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
-
- Junior
- Posiadany PUG: 205 1.6 GTI
wiecie co sam nie wiem czemu na kazdym jednym forum ( z calym szacunkiem dla waszych opinii) co do tuningu wchodzi w role jedynie tuning a'la niemiec ( typowy styl auta,niska zawiecha i tyle lub pelen klasyk) mowie o forach renault ; fiat&fourious i wielu innych ktore sledze. Nie rozumie ale za kazdym razem jak obserwuje reakcje na jakichkolwiek forach to reakcja jest taka sama - jaka wiocha, wies-tuning itd chociaz niektore samochody wyposazone sa w cale bodykity ( zreszta nie zawsze trafne ) przodujacych firm tuningowych na swiecie.Nie mowie teraz o sobie ale sami pomyslcie:
na poczatku jak kupilem mojego GTI bylem najszczesliwszy na swiecie ze mam zachodnia fure ( 5 lat 126p )> zaczelem go sobie przerabiac wydajac ostatnie moje grosze by zaczal mi sie podobac. i wkoncu jak moge go zaprezentowac......................................takie bezmyslne slowa( wiocha itd). Co za przeproszeniem za deb..... to pisza ( nieroby czy jak ). Rozumie ze mozna sie nie zgadzac ale napewno mozna to innaczej ubrac w slowa.Najprosciej jest cos obrazic ale innaczej samemu cos zrobic.
Nie chce pochwal bo nie omzna tego oczekiwac wystawiajac foto na forum ale "WY" wysmiewacze spojrzcie na niektore wypowiedzi innych ktore sa jasne ale nie tak ( waszym slownictwem) wiejskie jak Wasze.
Nie chodzi mi o moj samochod i opinie na jego temat ( Mi sie podoba i tyle ) ale zanim cos napiszecie zastanowcie sie.
na poczatku jak kupilem mojego GTI bylem najszczesliwszy na swiecie ze mam zachodnia fure ( 5 lat 126p )> zaczelem go sobie przerabiac wydajac ostatnie moje grosze by zaczal mi sie podobac. i wkoncu jak moge go zaprezentowac......................................takie bezmyslne slowa( wiocha itd). Co za przeproszeniem za deb..... to pisza ( nieroby czy jak ). Rozumie ze mozna sie nie zgadzac ale napewno mozna to innaczej ubrac w slowa.Najprosciej jest cos obrazic ale innaczej samemu cos zrobic.
Nie chce pochwal bo nie omzna tego oczekiwac wystawiajac foto na forum ale "WY" wysmiewacze spojrzcie na niektore wypowiedzi innych ktore sa jasne ale nie tak ( waszym slownictwem) wiejskie jak Wasze.
Nie chodzi mi o moj samochod i opinie na jego temat ( Mi sie podoba i tyle ) ale zanim cos napiszecie zastanowcie sie.
-
- Nowicjusz
moim zdaniem jeśli sie komuś 205gti nie podoba to niech sobie zmieni na cos co sie spodoba 
a jeśli pakować w niego kase to tylko w celu doprowadzenia do ideału czy poprawy osiągów ewentulanie kosmetyczne poprawki. chyba bardziej wstydził bym sie jezdzic czymś takim niż gołym seryjnym lookiem 1.1

a jeśli pakować w niego kase to tylko w celu doprowadzenia do ideału czy poprawy osiągów ewentulanie kosmetyczne poprawki. chyba bardziej wstydził bym sie jezdzic czymś takim niż gołym seryjnym lookiem 1.1

205 look
-
- Junior
tylko takim seryjnym lookiem moglbys poogladac jego tyl a o przodzie nie mialbys zielonego pojecia ( chyba ze stalbys wczesniej na swiatlach i moglbys go poogladac i wtedy zbeszczescic). 2 rzecz co do osiagow GTI sam nie dalem sobie wiele na ten temat powiedziec dopoki nie wzialem sie z kolega w Almerze GTI i sam nia nie pojechalem.zastaniawiam sie do dzisiaj czy nie przerabiac walkow, glowicy itp. ale po rozmowie z achardem k. Osielska zdecydowanie doradzal przelozenie silnika z 1,6 saxo i gdzie tu logika
.
Prosze o ewentualne opinie forumowiczow ktorze poprzerabiali silnik i ile to dalo.

Prosze o ewentualne opinie forumowiczow ktorze poprzerabiali silnik i ile to dalo.
-
- Peugeot 205 Master
- Numer Gadu-gadu: 10090927
siatex
Ok wszystko jasne Tobie sie podoba i tyle
Twoje auto i rob co chcesz ale dla mnie to co z tym autem zrobiles to totalna masakra nie bede mowil ze wies jak inni ale chlopie nie wyszlo Ci i tyle!Pozdr

Kazda morda pasuje do Forda!
Ja rozumiem ze moze cos "w tym stylu" cos podobac jak jest zrobione z zachowaniem podstawowych regul, zeby jedne z drugim sie nie gryzlo, tworzylo jakis spojna mysl a ty poprzyklejales jakis styropianowe zderzaki, lusterke z innego auta tak jak i swiatla (to ktos zaprojektowal pod calkiem inna bryle i poprostu nie pasuje).
Jesli chodzi o slowo wiejski tunning to sie nie obrazaj ale wyglada to tak jabys poszedl na targ do "tunera" i kupil to co mial akurat na stole. Pomoalowal to farba ktora akurat byla i wyszlo to co wyszlo wiec kilku ludzi to krytykuje. Wez tez ze czesc slow krytki nie tylko pochodzi od ludzi takich jak ja, ktorzy uwazaja ze trudno jest poprawic takich fachowcow jak Pinifarina i tego nie zepsuc. Sam pomysl, masz detale z czterach samochodow + z dwoch wstepujacych w komiksach, filmach i McDonaldzie to tak jakbys wymieszal szesc kolorow - zawsze wyjdzie nijakie.
Ogolnie to luzik, jestem za tym ze kazdy niech sobie robi to co chce
Jesli chodzi o slowo wiejski tunning to sie nie obrazaj ale wyglada to tak jabys poszedl na targ do "tunera" i kupil to co mial akurat na stole. Pomoalowal to farba ktora akurat byla i wyszlo to co wyszlo wiec kilku ludzi to krytykuje. Wez tez ze czesc slow krytki nie tylko pochodzi od ludzi takich jak ja, ktorzy uwazaja ze trudno jest poprawic takich fachowcow jak Pinifarina i tego nie zepsuc. Sam pomysl, masz detale z czterach samochodow + z dwoch wstepujacych w komiksach, filmach i McDonaldzie to tak jakbys wymieszal szesc kolorow - zawsze wyjdzie nijakie.
Ogolnie to luzik, jestem za tym ze kazdy niech sobie robi to co chce
Peugeot 205 GRIFFE
Sliczny zielony i z sercem lwa 
Project GRIFFE ??????? - ??.??.0?
Galeryjka http://gti.peugeot205.pl/gallery/przecinak

Project GRIFFE ??????? - ??.??.0?
Galeryjka http://gti.peugeot205.pl/gallery/przecinak
-
- Junior
lusterka zgoda sa do bani.wtedy gdy potrzbowalem na gwalt ( waska droga i debil z Tir z naprzeciwka ) do puga kosztowaly 249 zl co wydalo mi sie totalna pomylka wiec jezeli mialem kupowac nowe za 50 zl i jeszcze lakierowac to wogole bylo to bez sensu. Obecnie na allegro sa za 99 i 169 zl wiec sie wymieni.pozdr
Po prostu wymiotować się chce jak widzę Wasze komentarze. Teraz piszecie co niektórzy że fajnie zrobione auto to np. munne'a...DJPreZes pisze:Ferguss pisze:Qbis bo tu są sami miłośnicy serii dla których nawet włożenie nowego kompletu opon to już ingerencja w oryginalność auta, więc szukają używek oryginalnych
Tjaaaa... Inteligenta wypowiedz pana moderatora... Brawo...
Tylko przejrzyj kolego temat z jego autem i komentarze które tam są - również się nie podoba...
Zauważyłem że jedyne co potrafią posiadacze 205tek to negować, narzekać i krytykować gdy tylko ktoś robi auto po swojemu... takie to społeczeństwo