Czy belka od peugeota 309 pasuje do 205?
Czy belka od peugeota 309 pasuje do 205?
Witam wszystkich
Mam pytanko, posiadam bliźniaczego peugeota do 205 czyli 309 i muszę wymienić tylna belkę, mam okazję kupić od 205 ale nie wiem czy będzie pasować, niektórzy mechanicy mówię że będzie inny że nie.
to ja już nie wiem, czy może ktoś z was wymienial odwrotnie od 309 do 205 lub ma jakieś pojęcie w tym temacie to proszę o pomoc.
Grzegorz.
Mam pytanko, posiadam bliźniaczego peugeota do 205 czyli 309 i muszę wymienić tylna belkę, mam okazję kupić od 205 ale nie wiem czy będzie pasować, niektórzy mechanicy mówię że będzie inny że nie.
to ja już nie wiem, czy może ktoś z was wymienial odwrotnie od 309 do 205 lub ma jakieś pojęcie w tym temacie to proszę o pomoc.
Grzegorz.
Rzeczywiście belki nie pasują mimo, iz sa to bliźniaczek autka.![Sad :(](./images/smilies/sad.gif)
Poczekam na Tomka bo na szrocie gosć powiedział mi najpierw 400zł a jak się zdecydowałem to zaczął kręcić że to jest ta sama belka co w 405 i ona to kosztuje 600zł. A na innym szrocie to chyba gość myśli że jest właścicielem sklepu z nowymi częścimi![Smile :)](./images/smilies/smile1.gif)
Cena za lusterko to powiedział 70zł
Zegarek elektroniczny 50zl.
Te szroty są coraz droższe, chyba że takie ceny są w Łodzi na szrotach.
![Sad :(](./images/smilies/sad.gif)
Poczekam na Tomka bo na szrocie gosć powiedział mi najpierw 400zł a jak się zdecydowałem to zaczął kręcić że to jest ta sama belka co w 405 i ona to kosztuje 600zł. A na innym szrocie to chyba gość myśli że jest właścicielem sklepu z nowymi częścimi
![Smile :)](./images/smilies/smile1.gif)
Cena za lusterko to powiedział 70zł
Zegarek elektroniczny 50zl.
Te szroty są coraz droższe, chyba że takie ceny są w Łodzi na szrotach.
witam, napisałem już maila ale jak teraz tu czytam to chyba nic nowego nie powiedziałem... chociaz te bębny mogą Cię ratować!! tak coś mi się przypomina że chyba słyszałem kiedyś że ktoś jeździł na takiej belce w 309 tyle że koła miał wąziutko
nie mierzyłem tych belek ale myśle że sama belka jest szersza 4cm może troszke więcej a do tego te bębny po 1cm napewno!!!
masz może w swojej starej belce stabilizator?
![Very Happy :D](./images/smilies/grin.gif)
masz może w swojej starej belce stabilizator?
501512021 Sprzedam wszystkie części silnikowe 1,8 diesel i 1,9TD od 5pln, szyberdach prostokątny30pln, drążki gti 19mm, stabilizatory 19mm i 16mm, wnętrze od forevera, inne
Niewykluczone, że odkupiłbym jakbyś zmieniał belke- zainteresowani kupnem mojej zawsze o to pytają. Ewentualnie jakbyś się zdecydował na moją
to automatycznie miałbyś stabilizator
bo przełożyć to moment
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
501512021 Sprzedam wszystkie części silnikowe 1,8 diesel i 1,9TD od 5pln, szyberdach prostokątny30pln, drążki gti 19mm, stabilizatory 19mm i 16mm, wnętrze od forevera, inne