co o nim myślicie panowie??jeszcze nie jest koniec tej zabawy z tuningiem ale myśle ze niektórym może przypaść do gustu taki element tuningu.ja postanowiłem troszke zmienic przód tego naszego autka.lampy od vw polo,a zderzak własnej produkcji,od podstaw,tak samo tył i progi.reszte zobaczycie wkrótce.
Dodano po 1 minutach:
a to pare dni pózniej
Dodano po 1 minutach:
i jeszcze tył
Załączniki
peugeot 205 sh4.JPG (40.83 KiB) Przejrzano 11146 razy
peugeot 205 sh1.JPG (41.23 KiB) Przejrzano 11147 razy
z akcentem na vw
Do Iverasa z takimi przerobkami
i nie sa to slowa krytyki bo narazie widac tylko zarys Twojej pracy.
Zobaczymy czy na darmo.....
Powodzenia
tak dokładnie widać zarys mojej pracy.ale jak każdy ztaram sie jakoś zmienić nudną strone tego samochodu-może Ci sie to niepodobać,ale lubie cos przy nim robić,a na zlot nie pojade trupem którego można znalezć na ulicach naszych miast.ma byc inny i taki będzie.a jeśli chodzi o juniora to mozna zrobić tam o wiele mniej niz przy tym.a nudzi mnie to pchanie wszystkich peżotów w strone wciąż tych samych zastawów albo jak kto woli kitów do t 16.
tak na prawdę to w Lacoste nie było nic ujmującego oprócz plakietki z nazwą modelu na blendzie i krokodylków na błotnikach (szkoda, że chociaż tych 3 elementów nie zamieniłeś na standard)
Lampy od VW rula Polo wyglądają całkiem dobrze. Czekamy na efekt końcowy
P.S. jak chcesz możemy się wymienić plakietkami z blendy :> mam jedną z Garrosa
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
napis lacoste i 205 zostawie.bo przecież nieusune tego plasyiku z tył,a nawet jak go zaspawam to i tak napisy zostawie.a jeśli chodzi o pług jak drugi kolega ujął ten jest jedyny i nigdzie takiego zderzaka nie znajdziesz,bo wykonany był od podstaw prze zemnie według własnego pomysłu.tak samo zderzak przedni i progi.lampy bedą od peugeota jakieś tam chromy widziane na allegro.to sa narazie pierwsze zdjęcia i napewno będzie ładniej wyglądał z pojawieniem sie efektów końcowych.a nieprzejmuje sie negatywnymi uwagami bo widziałem już różne pugi i to z lampami np.od puga 306-niepasuja wcale bo za bardzo szpiczaste.pozdrawiam panowie .i więcej wiary w tuning
co jest fajnego w oblozeniu fury wloknem szklanym i szpachla ?:> zeby to jeszcze jakos jezdzilo.... bo ten wlot na masce sugeruje ze tam conajmniej ze 200 kucy jest moze jeszcze nakleisz atrapy zapinek ?
jeżeli chodzi o te kuce....czasami może być ich ponad 200!!!z biegiem czasu będzie mala zamiana silnika.już zostały poczynione w te strone odpowiednie środki i wzmocnienia a także chłodnica jest przesunięta 8 cm.i zrobione miejsce na większy akumlator.który będzie napędzał blaupunkty velocity. tylny zderzak musiał tak nisko opaść ze względu na to że podłoga jest obniżona o 18 cm na sprzęt audio,i było by wszystko widać od tył.