mam totalnie dosc
-
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: 205 GyeTI 1.9
- Numer Gadu-gadu: 0
"sie kupi jakis zastepnik z allegro, ktory nie spelnia norm, przez to sie posypie cos innego i nagle przygniata lawina usterek."
Do Banita-No wlasnie apropo's kupowania zastepnikow, kupilem uzywna pompe w sklepie z uzywkami do zabojadow. Pan w sklepie nie mogl mi pomoc w doborze, wiec wzialem jakas (calosc) bo nie dalo sie jej wyjac z tej obudowy.
Powiedzial, ze jest do wielopunktu. Zalozylem ja pod sklepem, auto odpalio, nie dlawilo sie, wiec kupilem. Odpalam teraz na benzynie i po klopocie. Ciekawe czy rozwale teraz silnik czy nie(a jezdze raczej jak emeryt)?
ps. nie umiem jeszcze wstawiac cytatow wiec przepraszam
Do Banita-No wlasnie apropo's kupowania zastepnikow, kupilem uzywna pompe w sklepie z uzywkami do zabojadow. Pan w sklepie nie mogl mi pomoc w doborze, wiec wzialem jakas (calosc) bo nie dalo sie jej wyjac z tej obudowy.
Powiedzial, ze jest do wielopunktu. Zalozylem ja pod sklepem, auto odpalio, nie dlawilo sie, wiec kupilem. Odpalam teraz na benzynie i po klopocie. Ciekawe czy rozwale teraz silnik czy nie(a jezdze raczej jak emeryt)?
ps. nie umiem jeszcze wstawiac cytatow wiec przepraszam
Thestruktor
-
- Nowicjusz
Mam prosbe, czy posiada ktos fotke czujnika temp. silnika? Niestety jestem jeszcze laikiem i wiem tylko tyle ze jest on gdzies kolo aparatu zaplonowego, ale jak to wyglada, gdzie jest dokladnie to przyznaje sie bez bicia ze nie mam pojecia Ile taki czujnik moze kosztowac? Prawdopodobnie przez niego mam sporo problemow z autem bo bardzo ciezko pali, jedzie jak przecietniak badz jeszcze gorzej o czym wspominalem wczesnej ale za to smak na benzynke ma nie maly bo pali od 14 do 22l na 100km... Szczerze powiem ze nie stac mnie by tyle lac w niego...
-
- Nowicjusz
No i kupilem sobie czujnik temp. silnika, ktory w sobote wymienilem. Z usmiechem na twarzy go wymienialem majac nadzieje ze cossie poprawi. No ale niestety auto tak bardzo mnie lubi ze zadnych zmian procz tego ze kasa w bloto... Moze macie kolejne pomysly co moze byc nie tak?? Chodzi o to o czym wyzej pisalem, wysokie spalanie, kangurek, ciezko pali, brak mocy...