chcialem kupic dokladke(progi) taka jak ma Munne ale niestety wtedy kiedy Munne to sprzedawal nie bylem w pl i przekpilem sprawe a progi poszly do wikingow... ten co jest to wzor bardzo oklepany ale nic lepszego nie udalo mi sie trafic tak czy inaczej czekam na jakies opinie i sugestie
heh no slon tez mi toche pomogl... ale jako symbol szczescia i pomyslnosci a prawde mowiac to wyglada ta 205 tka jakby byla po malych przejsciach mozliwe nawet ze ze sloniem robie sondaz jaki kolorek do tego mojego pociska? za wszelkie podpowiedzi z gory dzieki
michubichu - ogolnie nie jest zle. (jak chcesz usłyszec moją opinie to sluchaj.... --> wszytsko jest nawet niezle przemyslane, wszytsko gra ale jedyne co mnie zawsze i u kazdego odrzuca to te tylne światła ala Lexus... 205tki z tymi światłami wyglądają jak szerszenie czy cos w tym stylu... a PS . jestes z Leszna? czesto tam przebywam pozdr.,
Największa radość z jazdy GTI - gdy stal pare miesiecy w garazu
Leszno/Poznan choc ostatnimi czasy bardziej Poznan a co do auta to jest w tym jakis pomysl i nie jest to moim zdaniem modyfikacja sprowadzajaca sie do obwieszania samochodu czym sie da i co sie ma pod reka... ale nie kazdemu musi sie to przeciez podobac a jak trafnie grzechu zauwazyles auto mam w lesznie zarejestrowane. Z najnowszych nowosci to mam maske automatica juz zalozona i auto czeka na lakiernika, przy czym malowany bedzie tylko z zewnatrz i raczej zmiana koloru nie wchodzi w rachube... chyba ze... wlasnie ten czarny mnie kusi...???
ooo maska od automatica to naparwde fajna rzecz spoko... takie auta lekko przerabiane nawet fajnie wyglądaja chodz ja swojego bym nie robił conie znaczy ze mi sie nie podoba sam z kumplem konczymy podobną przeróbke Hondy Accord wiec wiem co i jak
Największa radość z jazdy GTI - gdy stal pare miesiecy w garazu