Zakopiankę mam co prawda bliżej, ale dostosuję się do większości. M1 po 18 może być. Tylko będziecie mi w stanie tam pomóc z tą śrubą od tarczy? Od razu mówię, że to nie jest kwestia tego, że ja mam za mało siły i nie dam rady sama odkręcić. Męska ręka też próbowała.
A co do spotu zaproponowanego przez dziewczynę, to mogę proponować, ale miejsca dobrego niestety nie mam. No chyba że grill na moim balkonie na pierwszym piętrze
Ja też się piszę na czwartek pod M1 ))Toya za pomocą młotka bardzo łatwo ściągnąć tarczę ale pod warunkiem że zmieniasz na nowe... ja przynajmniej działałem młotkiem dopóki tarcze się nie połamały... Ghost a odnośnie kabli ja kupiłem wczoraj w BAND'zie za 110zl kable i swiece.. najtansze ale działają...
Jestem bezpiecznym kierowcą - zawsze mam przy sobie gumki
Hmmm ja bym proponował gdzieś blisko al. Jana Pawła tzn. tak na końcu bo tam zawsze jest pusto nie będziemy się szukać między autami... a co do tarcz... nie wiem czy przez to się coś może zepsuć ale robiłem to z mechanikiem - on jedną tarcze ja drugą... napieprzaliśmy młotkiem dopoki tarcze sie nie poluzowaly i wtedy srubki bez problemu puscily... ehhh to ja jeszcze musze na myjnie i odkurzacz jechac ))w takim razie do zobaczenia
Toya ja muszę...już 2 tygodnie brudasem jeżdżę... a do tego syf w środku... może piękny nie jest jak inne ale chociaż niech będzie przez obecnego właściciela zadbany (tak przy okazji większych Świąt... np. tak jak dzisiejsze ) ja będę koło 18.20 :)Teraz jadę myju myju