Cenzura działa i dobrze... Jak Toya słusznie zauważyła trzeba to zobaczyć na własne oczy... Ghost może przy najbliższej okazji uda Ci się mnie namówić na otwarcie bagażnika... a może już nie będzie jego zawartośc potrzebna... to się okaże...
Ale z taką ekipą to ja wiem gdzie auto będę naprawiał - parking pod M1 ))
Dodano po 2 minutach:
A co Wy na to, żeby następnym razem spotkać się np. na Przylasku albo Kryspinowie?? Grilll, laseczki słoneczko i woda ))
Jestem bezpiecznym kierowcą - zawsze mam przy sobie gumki
Hehe... każdy znajdzie coś dla siebie.. )) Ja jestem za tym, żeby Toya zaproponowała termin bo wczoraj poskutkowało... ilu chłopa się zjechało chętnych do pomocy
Jestem bezpiecznym kierowcą - zawsze mam przy sobie gumki
Hehe, po prostu potrzebowałam pilnie pomocy. Obecni na spocie widzieli, że to był już NAJwyższy czas na zmianę klocków. Poskutkowało, bo jak widać chłopaki z 205 nie są obojętni na kobiece wołania
toya pisze:
Hehe, po prostu potrzebowałam pilnie pomocy. Obecni na spocie widzieli, że to był już NAJwyższy czas na zmianę klocków. Poskutkowało, bo jak widać chłopaki z 205 nie są obojętni na kobiece wołania
kobiece wołania były zagłuszane poprzez szum resztek klocka o tarcze
Moze mam omamy ale za kazdym razem kiedy widze fotki z jakiegoś minizlotu to przewaza na nich aule zapieprzający przy czyimś samochodzie a reszta stoi i sie przygląda..
Moze mam omamy ale za kazdym razem kiedy widze fotki z jakiegoś minizlotu to przewaza na nich aule zapieprzający przy czyimś samochodzie a reszta stoi i sie przygląda..
e tam, wydaje Ci sie
Jak Aule zobaczy jakies srubeczki,ktore mozna przykrecic/odkrecic to wpada w trans i nikt inny nie moze sie wykazac.Zanim pomyslimy to szystko jest juz poskrecane
Naleza sie mu wielkie brawa za zapal i poswiecenie.Naprawde....
Ja jestem pelen podziwu
Ps.Jutro jestem spalony