Witam chciałem sie odrazu przywitac.Jestem z klubu peugeot 405 i chciałem zaprosic wszystkich z okolicy Wrocławia na spota w Mietkowie.Odbedzie sie 19-20 Maja. CZym wiecej ludzi tym lepiej.Na miejscu spontan bo planowac nie ma co.Ognisko albo grill itp itd
przepraszam ze nie odpisywałem ale zabiegany byłem... tak wiec spot jest raczej spontaniczny.Celem spotu jest poznanie ludzi a dokładnie fanow peugeot-ow Jeszcze termin podlega dyskusji a dokładnie chodzi o to czy wybieramy sie na 26-27 czy tylko 27. ? A jak wy sadzicie? Moze macie jakies propozycje na plan zlotu? Pierwszy raz próbuje ustalic taki zlot wiec wybaczcie chaos i pomozcie mi troche.. z góry dzieki
a wiec data na 100% ustalona a jest to 27.05 czyli niedziela.spotykamy sie o 14:00 w Mietkowie.Ilu jest chetnych? I chetnie usłysze wasze propozycje na zlot.Ja zabiore ze soba grilla w razie gdyby nie było na miejscu.
mi sie wydaje ze najlepszym miejscem na punkt zbiorczy to bozygniew to jest nad jeziorem tam jest taki duzy dom pomocy spolecznej nie bedzie problemow zeby to znajsc i tam zadecydujemy co dalej !