Co o tym sadzicie?
- Heler
- Junior
- Posiadany PUG: Inny, Seat Cordoba
- Numer Gadu-gadu: 975861
Co o tym sadzicie?
http://moto.allegro.pl/item201677057_su ... 165zl.html
Jak myslicie, czy bedzie bardzo glosny i czy wytrzyma te 5 lat a nie skoroduje po roku. Mam juz dosc tych zwyklych tlumikow ktore padaj mi co 2 lata a jednoczesnie chcialbym za nieduza kase zalozyc ladny tlumik.
Jak myslicie, czy bedzie bardzo glosny i czy wytrzyma te 5 lat a nie skoroduje po roku. Mam juz dosc tych zwyklych tlumikow ktore padaj mi co 2 lata a jednoczesnie chcialbym za nieduza kase zalozyc ladny tlumik.
Przesiadka do wiekszego i rodzinnego...ale juz sobie obiecalem powrot do 205, tym razem tylko w wersji GTI
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
Heler ... nie wysmiej mnie ale prosilbym Cie (tu mowie serio) o nagranie dzwieku jak to brzmi i zalaczenie gdzies by mozna kuknac czy warto kupowac. bylbym wdzieczny
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
- Lech
- Nowicjusz
- Numer Gadu-gadu: 0
wydech moze rzeczywiscie miec 5 lat gwarancji bo jest z nierdzewnej stali wykonany, a z tego co rozmawiałem z tłumikarzami układy wydechowe z nierdzewnej stali wytrzymuja nawet 15 lat wiec predzej sie samochod sprzeda niz wydech znowu wymini, co do glosnosci to masz jeszcze środkowy tłumik wiec niepowinien byc bardzo głosny, ale da taki sportowy basowy dzwiek
Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne
- Heler
- Junior
- Posiadany PUG: Inny, Seat Cordoba
- Numer Gadu-gadu: 975861
Tlumik wczoraj zostal zamontowany do samochodu. Z wykladka wyciszajaca cicho jak na serii, z lekkim basowym pomrukiem. Natomiast po wyjeciu wkladki robi sie prawdziwe WRC, na dluzsza trase bez wkladki nie polecam Ale ogolnie jestem zadowolony oprocz tego ze ladnie wyglada to jeszcze mam tlumik na lata
Przesiadka do wiekszego i rodzinnego...ale juz sobie obiecalem powrot do 205, tym razem tylko w wersji GTI
- Lech
- Nowicjusz
aniemowiłem czyli zadowolony to dobrze ja dzisiaj robie wydeszek tez ale on bedzie raczej bardzo głosnawy:)Heler pisze:Tlumik wczoraj zostal zamontowany do samochodu. Z wykladka wyciszajaca cicho jak na serii, z lekkim basowym pomrukiem. Natomiast po wyjeciu wkladki robi sie prawdziwe WRC, na dluzsza trase bez wkladki nie polecam Ale ogolnie jestem zadowolony oprocz tego ze ladnie wyglada to jeszcze mam tlumik na lata
Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne
-
- Nowicjusz
po cholerę wam takie wieśniackie rury?? )
robić wydech tylko dla samego dźwięku to jakiś nietakt ?? )
WRC brzmią bo inaczej nie potrafią
nie chciałem nikogo urazić, to moje zdanie )
robić wydech tylko dla samego dźwięku to jakiś nietakt ?? )
WRC brzmią bo inaczej nie potrafią
nie chciałem nikogo urazić, to moje zdanie )
+ Peugeot 205 Junior 1.0 + http://www.Buben.205.pl + MooonnSSta!? :O
- XenonSG
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: Citroen Berlingo 1,4i 1998r
- Numer Gadu-gadu: 4411812
- Kontakt:
kolega mial podobny tłumik z silencerem w polonezie i powiem ze ładnie to mruczało a bez wkłądki to podobno był ogień prawdziwy tak iryk hehe sam chciałbym do swojego puga taki kupic i widziałęm raz w tarnowskich górach puga z takim tłumikiem ale nie było włąsciciela zeby posłuchac :/ wiec byłbym naprawde dżwięczny za nagranie tego dzwięku z wkładką i bez
Marzenie: 205 GTi + Speedline 15' - SUKCES 50%
Obecnie: Citroen Berlingo 1,4i + Speedline 15' -
<< http://www.XenonSG.205.pl >>
Obecnie: Citroen Berlingo 1,4i + Speedline 15' -
<< http://www.XenonSG.205.pl >>