Kraków - NOWY TERMIN - 18 sierpnia 16.00
- Lech
- Nowicjusz
- Numer Gadu-gadu: 0
chyba głosownie było i wiekszosc wybrała gril nad woda, tylko pytanie teraz takie czy spotykamy sie w kryspinowie czy jedziemy z jakiegos supermarketu do kryspinowa a przed supermarketem jakies zakupy na kiełbaski i pytanie kto ma jaki gril chyba ze zrzucimy sie po 2 zł i kupimy w carefurze taki mały
Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne
- aule
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1,4
- Kontakt:
Co do miejsca to postaram się podjechać do i oblukać teren. Jak mi się uda zamieszczę zdjęcia tak aby każdy nabrał troche więcej ochoty.
Najlepszym i rozsądnym terminem jest sobota 30 czerwca. Godzina do dogrania. Możemy się spotkać przy Centrum Zakopianka ale po zakupach. NIe widzę sensu pchać się do sklepu całą ferajną. To dodatkowo przeciągnie wyjazd nad wodę. A tak każdy kupi co będzie chciał wczesniej nie koniecznie w Carefurze i stawi się na miejsce.
Trzeba wyłonic Grilowego, który ewentualnie zakupi Grila (taniego) a wszyscy się kolektywnie zrzucimy.
.... dalesze ewentualne korekty i pomysły proszę tu wrzucać....
Najlepszym i rozsądnym terminem jest sobota 30 czerwca. Godzina do dogrania. Możemy się spotkać przy Centrum Zakopianka ale po zakupach. NIe widzę sensu pchać się do sklepu całą ferajną. To dodatkowo przeciągnie wyjazd nad wodę. A tak każdy kupi co będzie chciał wczesniej nie koniecznie w Carefurze i stawi się na miejsce.
Trzeba wyłonic Grilowego, który ewentualnie zakupi Grila (taniego) a wszyscy się kolektywnie zrzucimy.
.... dalesze ewentualne korekty i pomysły proszę tu wrzucać....
mnie tez pasuje 30 =] bo 29 transportuje kobite na lotnisko i jestem freedom for forever. wyjezdza do niemiec i koniec tego ..... dzieki za telefon zaraz sobie zapisze =] ( telefon mi duzo da bo nie znam sie na krakowie... (mysle ze zdaze zmienic skrzynie na glosnik do 30, bo ta jest troszke zamala )
- Dżon Dobra Nadzieja
- Uzalezniony
- Dżon Dobra Nadzieja
- Uzalezniony