Kraków?

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.
Awatar użytkownika
205MI16
Uzalezniony
Posiadany PUG: 205 XS

Post autor: 205MI16 »

Prpopnuje założyć oddzielny temat
Ten dotyczy mini spotu który się w sumie odbył
Awatar użytkownika
toya
Nowicjusz
Posiadany PUG: Peugeot 205 GRD 1.8D
Numer Gadu-gadu: 1498893
Kontakt:

Post autor: toya »

aule pisze:Po ostatnim spocie np. toya się nie odzywa na forum, FOX nadal bez auta, Smug raczej dopisze, ja też bym się spotkał, Lechu, Lech pewnie też.

Marin205 remontuje auto i nie wiadomo. Reszta się ukrywa.

:(
Ajć, muszę się szybko bronić.
Odzywać się nie odzywałam, ale staram się śledzić forum na bieżąco.

Co do spotu/zlotu to co prawda sesja mi się zaczęła, a ponieważ to studia zaoczne, to mam zajęty prawie każdy weekend do połowy lipca.

Ale jak tylko coś konkretnego się ustali, to postaram się na trochę chociaż wpaść :)
Awatar użytkownika
Lech
Nowicjusz
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: Lech »

ja tez zaocznie studiuje i mam zjazdy i egzaminy ale wieczor mam wolny wiec mysle że spokojnie w sobote mozna by sie spotkac i cos wykombinowac
Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne
Awatar użytkownika
XenonSG
Nowicjusz
Posiadany PUG: Citroen Berlingo 1,4i 1998r
Numer Gadu-gadu: 4411812
Kontakt:

Post autor: XenonSG »

no ja akurat nie studiuje tylko pracuje wiec czas nie jest najgorszym przeciwnikiem raczej odległość, a z uwagi na to ze na żadnym poscie ani zlocie jeszcze nie byłem wiec chetnie bym sie gdzies wyrwał kiedys zobaczyc inne pugi :)
Marzenie: 205 GTi + Speedline 15' - SUKCES 50% :)

Obecnie: Citroen Berlingo 1,4i + Speedline 15' - Obrazek

<< http://www.XenonSG.205.pl >>
Awatar użytkownika
Lech
Nowicjusz

Post autor: Lech »

XenonSG pisze:no ja akurat nie studiuje tylko pracuje wiec czas nie jest najgorszym przeciwnikiem raczej odległość, a z uwagi na to ze na żadnym poscie ani zlocie jeszcze nie byłem wiec chetnie bym sie gdzies wyrwał kiedys zobaczyc inne pugi :)
Nic straconego z bytomia do krakowa niejest znowu tak daleko serdecznie zreszta cie zapraszamy:)
Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne
robson
Peugeot 205 Master

Post autor: robson »

Co to za klub 205-tki , gdzie nie ma zadnego organizatora ,pokażmy innym że my z Krakowa też mamy jaj, byłem na zlocie Hondy, pełny profesionalizm ,organizacia dopięta na ostatni guzik. Czy 205-tka nie może czegoś zorganizować ,a nie tylko co miesiąc wystawiać sobie jakieś dupiane oceny ,jak wszystkie pugi są piękne, napewno nikogo to nie zmartwi ale chyba to wszystko oleje ,żadnj organizaci.
Awatar użytkownika
aule
Uzalezniony
Posiadany PUG: 205 1,4
Kontakt:

Post autor: aule »

Kolego. Jest nowy temat na temat zlotów i organizacji w Krakowie. Aktualnie jesteśmy na poziomie znalezienia jakiś dobrych miejsc z których nie będą nas przeganiać lub nie będzie trzeba płacić za kilka metrów terenu nad wodą.

Brak organizatora?? Jeżeli tak jesteś tym zbulwersowany to zachęcam do udziału w dyskusji i przedstawiania Swoich propozycji. Może uda nam się dojść do konkretów i po zorganizowania ludziom miejsca

Zapraszam http://forum.peugeot205.pl/viewtopic.ph ... 2&start=45
robson
Peugeot 205 Master

Post autor: robson »

Wiem i doceniam starania w tej sprawie,ale w obecnych czasach za darmo nie ma nic ,wszedzie nas będą gonić ,bo robi się to nie legalnie, trzeba coś z tym zrobić. 8)7
Awatar użytkownika
aule
Uzalezniony
Posiadany PUG: 205 1,4
Kontakt:

Post autor: aule »

ZAMKNĄĆ TEN TEMAT PROSZĘ
Zablokowany