NOWY - tysiące pytań
NOWY - tysiące pytań
Witam wszystkich bardzo serdecznie! Jestem posiadaczem 205 od poczatku roku. Już go ujeździłem, zrobiłem wszystko co najwazniejsze, ale mimo wszystko jest parę problemów. Przede wszystkim - skoro z tyłu sa drążki skrętne, to czy można tył podnieść ciut ciut do góry. Po założeniu butli z gazem + choćby jeden pasażer szoruje dupcią po asfalcie (amorki mam OK).
Nie chcę straszyć ale różnie to bywa. Ja z jedną belką tak się męczyłem że bez palnika się nie obeszło.... Druga znów elegancko się rozeszła....
Powodzenia![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Powodzenia
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
501512021 Sprzedam wszystkie części silnikowe 1,8 diesel i 1,9TD od 5pln, szyberdach prostokątny30pln, drążki gti 19mm, stabilizatory 19mm i 16mm, wnętrze od forevera, inne
Wlazłem dziś do kanału i obejrzałem sobie spód. Belka chyba była niedawno robiona. Wygląda całkiem pożądnie i chyba bez kłopotów sie rozkręci. Ale spotkałem też niespodziankę. Gdzieś już tu mówiłem, że założyłem tłumiki od dużego Fiata. Zrobiłem to w styczniu i już widać ich koniec. NIgdy nie jeździłem 125p, ale jeżeli cały jest taki trwały, to współczuję posiadaczą tego wynalazku.