NOWY - tysiące pytań

Tematy w trakcie przenoszenia do odpowiednich dzialow
Roberto

NOWY - tysiące pytań

Post autor: Roberto »

Witam wszystkich bardzo serdecznie! Jestem posiadaczem 205 od poczatku roku. Już go ujeździłem, zrobiłem wszystko co najwazniejsze, ale mimo wszystko jest parę problemów. Przede wszystkim - skoro z tyłu sa drążki skrętne, to czy można tył podnieść ciut ciut do góry. Po założeniu butli z gazem + choćby jeden pasażer szoruje dupcią po asfalcie (amorki mam OK).
Awatar użytkownika
adidj
Junior
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: adidj »

pewnie ze mozna gdzies tu na forum bylo juz pare takich tematow ale sprawa podniesienia tyłu nie jest wcale taka trudna :D
peugeot 205 a zarazem audi B3
Roberto

Dzięki. Trochę mnie pocieszyłeś... Wiem, że w "garbusie" są drążki na wielowypuście i przekręcenie o dwa, trzy ząbki podnosi auto do góry. Kiedyś się w to bawiłem i pomyślałem, że w 205 jest podobnie...
Awatar użytkownika
adidj
Junior
Kontakt:

tu jest to samo :D :D :D
Roberto

Może ktoś już to robił? Chodzi mi o to, czy da się to zrobić samemu, czy trzeba jechać na salę operacyjną?
Awatar użytkownika
adidj
Junior
Kontakt:

nie no spoko mozna samemu (dobry zestaw kluczy i dobry podnosnik )
Awatar użytkownika
tomek
Uzalezniony

Post autor: tomek »

klucze jak klucze- dobry młotek :!: :!: :!: :D
501512021 Sprzedam wszystkie części silnikowe 1,8 diesel i 1,9TD od 5pln, szyberdach prostokątny30pln, drążki gti 19mm, stabilizatory 19mm i 16mm, wnętrze od forevera, inne
Roberto

To brzmi przerażająco!!! Moga być jakies problemy?
Awatar użytkownika
tomek
Uzalezniony

Nie chcę straszyć ale różnie to bywa. Ja z jedną belką tak się męczyłem że bez palnika się nie obeszło.... Druga znów elegancko się rozeszła....
Powodzenia :!:
501512021 Sprzedam wszystkie części silnikowe 1,8 diesel i 1,9TD od 5pln, szyberdach prostokątny30pln, drążki gti 19mm, stabilizatory 19mm i 16mm, wnętrze od forevera, inne
Roberto

Palnik to jest dobra rzecz - szczególnie przy zbiorniku...
Awatar użytkownika
tomek
Uzalezniony

spoko belka leżała w garażu :D :D :D
Roberto

Wlazłem dziś do kanału i obejrzałem sobie spód. Belka chyba była niedawno robiona. Wygląda całkiem pożądnie i chyba bez kłopotów sie rozkręci. Ale spotkałem też niespodziankę. Gdzieś już tu mówiłem, że założyłem tłumiki od dużego Fiata. Zrobiłem to w styczniu i już widać ich koniec. NIgdy nie jeździłem 125p, ale jeżeli cały jest taki trwały, to współczuję posiadaczą tego wynalazku.
ODPOWIEDZ