Kraków - NOWY TERMIN - 18 sierpnia 16.00
-
- Junior
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
A ja wciąż nie mam auta i coraz częściej przychodzi mi do głowy myśl żeby się go pozbyć w cholere...mam nadzieje że mi przejdzie i dalej będę miał na tyle poprzewracane we łbie żeby ładować pieniądze i nadzieję w coś co nie jeździ i nie ma z tego pożytku:) Sorry - takie OT, chwilowa załamka. Nie chciałbym żeby chłopaki pomagające mi z całego serca przy samochodzie poczuli się gorzej... Jak będzie zlot i będę miał czym to pewnie przyjadę:) W sumie to nie wiem w końcu kiedy ten zlot ma być...na urlop jadę 3 sierpnia i wracam 11. Właśnie przeczytałem że nad morzem czarnym gdzie się wybieram jest inwazja pająków typu czarna wdowa więc nie wiem w jakim stanie wrócę - ogolnie jest git (gti?;) )
- aule
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1,4
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Ho Ho pozdrowienia ze słonecznej Majorki
rozmarzyłem się
Ciesze się, że są jakieś ruchy w temacie. Jak najbardziej miejscówka jest ok i frekwencja ma być duuuża tak aby zrobić w końcu konkretny spot.
FOX nie panikuj tylko wygospodaruj w końcu czas. Odpowietrz hamulce, popraw umiejscowienie chłodnicy i autem można jeździć. Za miesiąc będziesz miał nazbierane na wiązkę od Mi16 i jak się podłączy oryginalnie to będzie szło.
Czekam na dalsze postępy w temacie spotu.
rozmarzyłem się
Ciesze się, że są jakieś ruchy w temacie. Jak najbardziej miejscówka jest ok i frekwencja ma być duuuża tak aby zrobić w końcu konkretny spot.
FOX nie panikuj tylko wygospodaruj w końcu czas. Odpowietrz hamulce, popraw umiejscowienie chłodnicy i autem można jeździć. Za miesiąc będziesz miał nazbierane na wiązkę od Mi16 i jak się podłączy oryginalnie to będzie szło.
Czekam na dalsze postępy w temacie spotu.
- ghostface
- Junior
Ja niestety juz coraz rzadziej tu zagladam ...bo i autem jezdze innym to tez napewno nie przyjade a szkoda ....
205 - Sympatyczne lwiątko ;]
1,1 XL 1988 [wtrysk] http://www.GhostFace.205.pl
1,1 XL 1988 [wtrysk] http://www.GhostFace.205.pl
- aule
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1,4
- Kontakt:
ghostface pisze:Ja niestety juz coraz rzadziej tu zagladam ...bo i autem jezdze innym to tez napewno nie przyjade a szkoda ....
Miało nie być takich tekstów
Jesteś miłośnikiem P205 to zjawiaj się na zlot.
Co do godziny to 16 wydaje się być najlepsza.
Zbiórka pod M1 przy kartingach Wszyscy już zaopatrzeni. Jak nie będzie grila to zrobimy składkę i kupi się w Practikerze lub Realu.
Następnie wszyscy jedziemy na miejsce.