Gaźnik do peugeota 205

Dyskusje na temat serwisowania, naprawiania oraz modyfikowania silnikow typu TU.
Andziara

Post autor: Andziara »

GTI czy nie GTI-nie musze sie na tym znac :twisted: napisalam,tak jak mi powiedzial mechanik-a,że on sie na tym zna bądź też nie zna,to już nie mój problem :? Ja chcę tylko,żeby moje autko znów"żyło" :cry:

pozdrawiam :mrgreen:
Awatar użytkownika
Sebek
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
Kontakt:

Post autor: Sebek »

doskonale Cię rozumiem, pisałem informacyjnie koleżanko :)
Audi A4 Avant
Honda CBF

Dostęp do części do wszystkich marek!!!

mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Andziara

:)
Awatar użytkownika
MistrzuGT
Junior
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: MistrzuGT »

bo to jest 1,4 GT :) Ale z rozpedu zawsze te "i" mozna sobie dodac :P
Andziara

ehhhhhhh :wink:
Awatar użytkownika
wasia
Junior
Posiadany PUG: green
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: wasia »

Też mam silnik leżący. Do takich pasują co najmniej 2 gaźniki: podwójny weber (prawdopodobnie taki jak Twój - mam takiego w garażu i pasuje na 100 % tylko nie mam czasu na wymianę) i jest jeszcze pojedynczy solex (takiego mam obecnie - mniejsza moc ale i spalanie mniejsze). Są jeszcze inne np. dwugardzielowy gaźnik (tego też mam :)) ale do niego trzeba inny kolektor (takie coś co łączy gaźnik z silnikiem) a ja niestety tego kolektora nie mam :cry: . Tak czy siak możesz wstawiać jeden z 2 - taki jak masz lub bodajże solex pbisa12 - to ten słabszy i bardziej ekonomiczny.
1988 1.4 = 60 leżących ;) koni

http://www.wasia.205.pl
Andziara

to jakiś koszmar!!!

Nie uwierzycie co się stało!!!Byłam u mechanika-i nic,żadnego efektu autko- jak stalo tak stoi-bez gaźników!!! no poza jednym:mrgreen: prosilam tylko o wymiane gaźników,a on mi wymienil olej(tak przy okazji)tyle,że ja tydzień przed tą całą awarią już go wymieniałam 8)7 wkurzyłam sie na maxa,powiedzialam,co myśle i,ze za wymiane nie zapłacę bo nikt mu tego robić nie kazał...uff było ostro :evil: zadzwoniłam po znajomego i odcholowaliśmy do innego mechanika...i co???okazalo sie,ze nie ma części,ale może wstawić zamiennik- czesci juz zamowil i autko bedzie dzis wieczorem zrobione :mrgreen:
2 tyg.ZMARNOWANE!!! :cry: nie można było tak od razu??? :? wrrr

DZIEKUJE ZA WSZELKA POMOC...teraz wiem gdzie sie zgłosic...w razie czego :W
Awatar użytkownika
chaos
Junior
Posiadany PUG: sie mota zmota
Numer Gadu-gadu: 3116894

Post autor: chaos »

napisz jeszcze którego mechanika mamy omijać !
sygnatura usunięta ze względu na pokazywanie nagich pośladków i pięknych dorodnych piersi...
Andziara

Zawiercie ul.Rolnicza :mrgreen:
ODPOWIEDZ