Kraków - NOWY TERMIN - 18 sierpnia 16.00
- lechu
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: Lacoste
- Numer Gadu-gadu: 0
witam... ostatnio się nie udzielam, bo płyta główna mi padła, jutro bedę pod jednym warunkiem - naprawie puga, który mi się zepsuł dzisiaj <zły> zlokalizowałem wyciek oleju (gigantyczny) teraz szukam "korka do żaby"... czyli jakiegoś g....wna do skrzyni ehhh
AULE - pomyliłeś się na ostatnim i jednocześnie moim piewrszym zlocie byly 4 PUGi pod M1 ..
AULE - pomyliłeś się na ostatnim i jednocześnie moim piewrszym zlocie byly 4 PUGi pod M1 ..
- aule
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1,4
- Kontakt:
Hejka
No zapowiada się nieźle. Dojazd do M! nie powinien być trudny ale na wszelki wypadek...
Pogoda po południu powinna się poprawić
No zapowiada się nieźle. Dojazd do M! nie powinien być trudny ale na wszelki wypadek...
Pogoda po południu powinna się poprawić
Ostatnio zmieniony 19 sie ndz, 2007 2:02 pm przez aule, łącznie zmieniany 1 raz.
- lechu
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: Lacoste
205Mi16 - opcja help?? hmmmm... dzisiaj jeżdżę po wszystkich Schrotach jakie znam (niestety tylko 2) . Wczoraj obdzwoniłem wszystkie sklepy z częściami do francuzów... i wszędzie słyszałem SERWIS... napisałem wczoraj na forum posta ale nikt się nie odzywa, więc pozostaje mi tylko serwis... drogi ten kawałek plastyku będzie no i czas odbioru WTOREK... ale niestety nie widzę innej opcji...
SMUG - co to korek spustowy??? albo inaczej gdzie się go montuje... bo raczej nie to mi zginęło w bliżej nieokreślonych okolicznościach
O której ten zlocik?? postaram się chociaż pod M1 podjechać (oczywiście nie PUGiem) i podrzucić wam Grilla - nie możecie głodować ))
a tak przy okazji jakby ktoś miał częśc której potrzebuje to byłbym bardzo wdzięczny ... a tutaj opisałem co potrzebuję
http://forum.peugeot205.pl/viewtopic.php?t=12371
SMUG - co to korek spustowy??? albo inaczej gdzie się go montuje... bo raczej nie to mi zginęło w bliżej nieokreślonych okolicznościach
O której ten zlocik?? postaram się chociaż pod M1 podjechać (oczywiście nie PUGiem) i podrzucić wam Grilla - nie możecie głodować ))
a tak przy okazji jakby ktoś miał częśc której potrzebuje to byłbym bardzo wdzięczny ... a tutaj opisałem co potrzebuję
http://forum.peugeot205.pl/viewtopic.php?t=12371
- aule
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1,4
- Kontakt:
A byłeś tutaj ?lechu pisze:dzisiaj jeżdżę po wszystkich Schrotach jakie znam (niestety tylko 2)
http://www.czesci.krakow.pl/kontakt.php
Maja duużo różnych gratów może się uda
- 205MI16
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 XS
Nie każdy przegląda wszystkie posty więc ja np nie widziałem Twojego postu - Aule mi nic nie mówił, że wie o co chodzi. Wystarczyło napisać na PW (do mnie, do Aule, czy do Smuga), że potrzebujesz pomocy i wspólnymi siłami byśmy puga usprawnili dpoóki nie znajdziesz właściwej części.lechu pisze:205Mi16 - opcja help??
To tak na przyszłość, bo teraz to musztarda po grilu.
Do zoba pod My1