któraś z firm miała na allegro zegary indiglo do 205 bo miałem zakładać w zeszłym roku ale jakoś się rozmysliłem, ale teraz bym się skusił więc może znajdzie się kilka osób chętnych i by były parę złotych taniej, wtedy z tego co pamiętam były za 58zł więc w sumie nie dużo
Sebek pisze: z tego co pamiętam były za 58zł więc w sumie nie dużo
Te zegary mają podświetlanie indiglo (takie jak w zegarkach casio czy innych) i kosztują ponad 150pln, ty myślisz pewnie o białych zegarach podświetlanych żarówkami od spodu
OT: Takie za 50pln miałem kiedyś w Kadecie i całkiem sympatycznie to wyglądało (musiałem tylko popracować nad lepszym rozmieszczeniem żarówek i podklejeniem obudowy zegarów folią aluminiową od spodu, żeby uzyskać równomierne podświetlenie)
"Od sztuki gotowania lepszy jest tylko dobry jazz i długi sex..."
czytalem co nieco i wyczytalem ze zrobienie samej tarczy tej swiecacej to koszt okolo 60 zl ale wtedy my sami we wlasnym zakresie musimy zrobic np w drukarni cyfrowej projekt na foli okolo 40 zl ktora to sie przykleja na ta swiecaca, dochodzi do tego inverter co robi z 12 V na 114V na necie znalazlem za 65 zl ...
widziałem gdzieś tu na forum fote deski od gti i w nocy całkiem ładnie wyglądała, w porównani do tej co jest w xs. przy okazji mam jedno pytanie, czy można do xs'a zamontować ten licznik z gti, tak że kupie jakiś od gti, odkręce swój od xs'a i wmontuje ten od gti, będzie wszystko działać? bo nie chce niepotrzebnie kasy wydawać
niestety nie duzo ale zawsze cos
co do przerabiania, to zeby wszystkie wskaznik w zegarach dzialaly, trzeba zainstalowac czujnik temperatury i cisnienia oleju wiecej szczegolow trzeba sobie poszukac bo podawalem kiedys