Witam.
Użyłem "szukaj" ale znalazłem tylko nic nie wnoszące posty mówiące że to już było omawiane. Czy ktoś ma link do konkretnego opisu co i jak? Mam prędkościomierz + zegarek (silnik leżak) a chodzi mi o jakieś zegary z obrotomierzem podświetlane od spodu (a nie tak jak teraz - z góry). A z góry to dziękuję i pozdrawiam
link potrzebny - zamiana zegarów
- wasia
- Junior
- Posiadany PUG: green
- Numer Gadu-gadu: 0
Re: link potrzebny - zamiana zegarów
UP.
No dobra - powiedzcie chociaż czy te zegary (chyba z XS) podejdą pod mój daszek bo nie wiem czym różni się stary od nowego (sorry za foto ale lepszego nie znalazłem).
No dobra - powiedzcie chociaż czy te zegary (chyba z XS) podejdą pod mój daszek bo nie wiem czym różni się stary od nowego (sorry za foto ale lepszego nie znalazłem).
- wasia
- Junior
No to już widzę że chyba będzie problem - plastikowa listwa biegnąca w poprzek zegarów. Może ktoś ma na wydaniu taki pasujący daszek???
- rallye
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 GTi Export 1.9 >< 205 Gentry
- Numer Gadu-gadu: 3612169
- Login tlen: fastadi
po pierwsze zegary które pokazałeś nie są podświetlane od spodu ( takie rzeczy tylko w GTI)
daszek do zegarów XS / GTi jest inny i jest towarem deficytowym ( mam taki na sprzedanie
trzeba albo przelutować kostki na typ pasujący do tych z XS / GTI albo zmienić wiązkę od zegarów ( latwiej ) wiązka łącząca zegary z skrzynka bezpieczników
w razie czego mam komplet do zmiany zegarów na takie z GTI ( zegary z GTI, daszek, wiązka) koszt niestety 200zł
daszek do zegarów XS / GTi jest inny i jest towarem deficytowym ( mam taki na sprzedanie
trzeba albo przelutować kostki na typ pasujący do tych z XS / GTI albo zmienić wiązkę od zegarów ( latwiej ) wiązka łącząca zegary z skrzynka bezpieczników
w razie czego mam komplet do zmiany zegarów na takie z GTI ( zegary z GTI, daszek, wiązka) koszt niestety 200zł
Fast Garage ... in progress
-
- Uzalezniony
Wyślij e-maila na prywatny adres aborkowski1@o2.pl
Prześlę tabelę połączeń nieco inną niż w poradniku + podpowiedzi co, gdzie i jak.
W tytule wpisz << zamiana zegarów>>
Prześlę tabelę połączeń nieco inną niż w poradniku + podpowiedzi co, gdzie i jak.
W tytule wpisz << zamiana zegarów>>
Trzeba isc przez życie twardo, nie żałować wszystkich sił...
- wasia
- Junior
wasia pisze:w razie czego mam komplet do zmiany zegarów na takie z GTI ( zegary z GTI, daszek, wiązka) koszt niestety 200zł
Dam 150 (o ile wszystko sprawne i w dobrym stanie) - jak byłbyś chętny to czekam na prv
Pozdrawiam.