Witam wszystkich!
1 problem: W moim Peugeocie 205 1.1 z 91r., mam problemy ze skrzynią biegów! Na włączonym silniki i wciśniętym sprzęgle nie mogę wrzucić zadnego biegu!:( Na wyłączonym silniku i bez sprzęgłą biegi wchodzą normalnie! Co to może być? Wydaje mi sie, ze padło sprzęgło! Potrzebuje rady i dobrych wskazówek! Ile to mnie będzie kosztowało i czy przy wymianie trzeba rozkręcic pół samochodu i czy to rzeczywiście sprzęgło?:)
2 problem: Przy prędkości powyżej 60 km/h zaczyna mi szumieć i przy hamowaniu strzelac w prawym lewym przednim kole! Co to? Półoś czyu łożysko?:( Pomożcie!
Dzięki z góry
Problemy ze skrzynią biegów i kołem:(! Pomocy
- skola
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 Roland 1,4 TUS3 84KM
- Numer Gadu-gadu: 0
Re: Problemy ze skrzynią biegów i kołem:(! Pomocy
hmmm do 1 obstawiam ze poluzowała sie linka sprzęgła bardz tez sprzeglo ... mialem tak samo kiedys okazalo sie ze linke musialem podciagnac i bylo juz spoko do czasu kiedy sprzeglo mi padlo 

http://peugeot205.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=2619
PRZÓD: Wzmak Rockford P450.4, Hertz HSK 165, radio JVC KD-BT1 ,TYŁ: Wzmak SOUNDSTREAM TRX2.550, SUB: MB Quart RWE 302 , kable 35MM^, kondzior 1 F
PRZÓD: Wzmak Rockford P450.4, Hertz HSK 165, radio JVC KD-BT1 ,TYŁ: Wzmak SOUNDSTREAM TRX2.550, SUB: MB Quart RWE 302 , kable 35MM^, kondzior 1 F