OBNIŻENIE PUGA - podsumowanie

Miejsce na wszystkie rozmowy zwiazane z ukl.hamulcowym, zawieszeniem i ukl. sterowniczym.
Awatar użytkownika
koval
Junior
Posiadany PUG: PUG 205 Forever, 1,9 D
Numer Gadu-gadu: 0

Re: OBNIŻENIE PUGA - podsumowanie

Post autor: koval »

U mnie to nie wina amorow bo niedawno je wymienialem i jest tak samo :( Kabzik mnie sie wydaje ze standardowe sprezyny od GTI sa takie same jak w dieslu czyli mnie to nic nie pomoze
Awatar użytkownika
kabzik
Junior
Posiadany PUG: 205 GL 1.1, 106 Quiksilver 1.4

Post autor: kabzik »

no nie wiem czy sa takie same jak w dislu! ja teraz bede chciał załozyc kolumny od gti albo same sprezyny od gti obciołem sprezyny bo tez miałem przód w chmurach... :) a teraz załuje bo za nisko jest!!!! ale za to prowadzi sie jak przyssany :) ja sprubuje z tymi kolumnami z gti zobaczymy co mi z tego wyjdzie!!!
Awatar użytkownika
koval
Junior
Posiadany PUG: PUG 205 Forever, 1,9 D

Post autor: koval »

No to jak juz przeprowadzisz taka operacje to napisz jak wyszlo i jaki tego koszt jak cos to pojde twoim tropem :) pozdro
Wacman
Junior

Post autor: Wacman »

W kwietniu ub. roku obciołem po jednym zwoju ze sprężyn, zrobiłem 15 tyś. i do tej pory nie widzę negatywnych skutków takiej operacji.
Awatar użytkownika
kabzik
Junior
Posiadany PUG: 205 GL 1.1, 106 Quiksilver 1.4

Post autor: kabzik »

panowie powazne podsumowanie co do sprezyn!!! tak wiec seryjne sprezyny od gti sa nizsze od zwykłych seryjnych??? znaczy jak wrzuce do 1.1 sprezyny od gti to bedzie wysoko czy tak jak w gti elegancko????????????????????? bo musze zmienic te sprezyny i nie wiem na jakie!
ODPOWIEDZ