Witam. Jeszcze nie zdążyłem sie przyjrzeć, a co patrzę na auto -asymetria atrapy mnie irytuje. Pytanie brzmi: czy można rozdzielić kompletną atrapę, tzn. odczepić od czarnej podstawy te paski idące w boki od loga?
Mam urwane jedno z mocowań tej podstawy i całość leci na jedną stronę, a same paski są OK. Oczywiście moge to przykręcić po rusku byle czym w przypadkowym miejscu, ale nie o to przecież chodzi. Ma być jak wymyślił żabojad
Jeśli sie da, to może ktosik ma na zbyciu tę podstawę atrapy? Albo w dobrej cenie atrapę z białymi paskami?
CZY DA SIE ROZDZIELIC ATRAPę?
- stef
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205mi16
- Numer Gadu-gadu: 4896812
- Kontakt:
Re: CZY DA SIE ROZDZIELIC ATRAPę?
Da sie to rozlaczyc ... a nowa atrape mozesz miec za 28zl http://moto.allegro.pl/item270983546_pe ... _nowa.html
- arti
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 8196186
- Login tlen: kapela_avanti
Re: CZY DA SIE ROZDZIELIC ATRAPę?
dzieki za info.
Niestety z tej firmy raczej nie kupię. Kierunek biały od nich nie doszedł przez 2 tygodnie, a po kilkakrotnej interwencji obiecali mi wysłać drugi - niby na swój koszt. Na razie nie mam ani pierwszego, ani drugiego, się zobaczy....
Niestety z tej firmy raczej nie kupię. Kierunek biały od nich nie doszedł przez 2 tygodnie, a po kilkakrotnej interwencji obiecali mi wysłać drugi - niby na swój koszt. Na razie nie mam ani pierwszego, ani drugiego, się zobaczy....