Cos puka strzela w zawieszeniu
Cos puka strzela w zawieszeniu
Witam kupiłem peugeota 205 1.4 benzyna+LPG SX 1991 r. od kuzyna, troszke sie przejechalem ale co zrobic. Z przodu w zawieszeniu cos mi strasznie strzela zreszta w tyle tez maglownica byla wymieniana jak sadzicie (bo zabardzo sie nie znam) co moze tam byc? z czym sie spodkaliscie? Tylko prosze nie piszcie wymien se cale zawieszenie:D I tak przypuszczanie ceny takiego interesu z góry serdecznie pozdrawiam i prosze o szybkom pomoc
- kabzik
- Junior
- Posiadany PUG: 205 GL 1.1, 106 Quiksilver 1.4
Re: Cos puka strzela w zawieszeniu
poszukaj sobie na forum jest o zawieszeniach mnustwo.. najprawdopodobniej to stuka stabilizator ok. 10zł+ ewentualna wymiana jesli nie potrafisz! a tak ogólnie z takiego opisu jak podajesz to nawet supermegamechanik roku 2067 ci nie powie co to dokładnie jest jak chcesz miec super zawieszenie to trzeba wymienic wszystko wiem to po sobie!!!!!! wymieniam na raty i co wymienie czesc to inna zaczynam słyszec jedyny plus tego to taki ze coraz ciszej jest!!!!!!!!!!!
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
jak wyzej, szukaj, a znajdziesz
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
-
- Nowicjusz
- Numer Gadu-gadu: 0
Jak mi stukało, to kazało się, że zuzyta była końcówka wahacza.
Jednak inni kledzy dobrze piszą - za mało danych podałeś do zdiagnozowania problemu.
A najlepiej jakbyś zainwestował dwie dychy, pojechał na trzepaki i tam Ci wszystko powiedzą.
Jednak inni kledzy dobrze piszą - za mało danych podałeś do zdiagnozowania problemu.
A najlepiej jakbyś zainwestował dwie dychy, pojechał na trzepaki i tam Ci wszystko powiedzą.
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
- Numer Gadu-gadu: 2955602
- Kontakt:
chcesz to moge zalatwic namiary do wrozki
ponoc sie nigdy nie myli
jesli sam nie bardzo umiesz stwierdzic co puka, to najprosciej bedzie wylozyc "fortune" i pojechac na stacje diagnostyczna na szarpaki.
ponoc sie nigdy nie myli
jesli sam nie bardzo umiesz stwierdzic co puka, to najprosciej bedzie wylozyc "fortune" i pojechac na stacje diagnostyczna na szarpaki.
- rudi88
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: junior 1.0 91r.
- Login tlen: rudi88
no ja jak bylem na szarpakach to mi kazali wymienic silenbloki w wachaczach. jak juz je kupilem i pojechalem do warsztatu to sie okazalo ze silenbloki sa oki a kupe innych rzeczy trzeba wymienic wiec to zadna metoda.
zakret, albo bokiem albo wcale
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
- Numer Gadu-gadu: 2955602
- Kontakt:
no coz to nie wina dupa szarpakow, tylko dupa fachowcow
- wasia
- Junior
- Posiadany PUG: green
A u mnie fachowcy stwierdzili że zawieszenie jest w super stanie. Tylko ciekawe co w nim tak napier... ???
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
Pieraś pisze:jak wyzej, szukaj, a znajdziesz