licznik XS vs GTI

Forum dla spraw zwiazanych z problemami/dyskusjami na temat nadwozia, wnetrza oraz modyfikacja wewnatrz samochodu
Awatar użytkownika
dzikson
Maniak
Posiadany PUG: 205XS
Kontakt:

licznik XS vs GTI

Post autor: dzikson »

Znalazłem na forum kilka tematów o wymianie licznika "bieda" na GTI, ale mi chodzi o coś trochę innego.
Jakie kombinacje wiązałyby się z założeniem licznika z GTI do wersji XS? Licznik w XS podświetlony jest żarówkami, z daszka. A jak jest w GTI? Czy taka zamiana wiąże się z większymi manewrami, czy wystarczy przełożyć i podpiąć?
Awatar użytkownika
DJPreZes
Moderator
Posiadany PUG: Roland Garros/307
Numer Gadu-gadu: 2516096

Re: licznik XS vs GTI

Post autor: DJPreZes »

Ja wczoraj przekladalem licznik z XSa na miejsce licznika od GTI i tylko przepialem wtyczki. Jutro zakladam spowrotem GTI, wiec tez tylko wtyczki przepne ;]
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
Obrazek
Awatar użytkownika
moralez
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
Numer Gadu-gadu: 2955602
Kontakt:

Post autor: moralez »

dzikson pisze:Znalazłem na forum kilka tematów o wymianie licznika "bieda" na GTI, ale mi chodzi o coś trochę innego.
Jakie kombinacje wiązałyby się z założeniem licznika z GTI do wersji XS? Licznik w XS podświetlony jest żarówkami, z daszka. A jak jest w GTI? Czy taka zamiana wiąże się z większymi manewrami, czy wystarczy przełożyć i podpiąć?
wiele razy bylo rowniez pisane o tym ze zegary xs - gti sa ze soba zamienne bez przerobek 8)
GTI zegary sa podswietlane tak jak na zdjeciu tylko fabrycznie jest kolor bursztynowo ch... wie jaki 8)7
Obrazek
Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: najlepszy
Numer Gadu-gadu: 1559591
Kontakt:

Post autor: Para »

Wszystko znajdziesz na forum, moze jest troche balagan ale musimy zamykac takie tematy zeby wiekszy sie nie robil :W
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4
Obrazek
NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Zablokowany