Shit man, to zmien warsztat.
Ja ci mowie ze jest plastikowa rura zakonczona plastikowym koreczkiem (zdejmowanym) z dziurka, z ktorej sterczy bagnet i ta rura u mnie tez ciagnie sie "wpizdu gdzies pod silnik".
Ja mam diesla ale u ciebie tez tak jest, nie wierze zeby bylo inaczej.
ninja w dieslach jest tak jak mówisz - wiem bo ojciec miał 205 1,8D ale w moim jest inny motyw , taki jak ma kaktus chyba tylko ze nie byłem pewien bo jakoś sucho po zdjeciu tego korka pkastikowego - zero śladów oleju , niewiem widocznie dawwwno nikt tam nie lał
soochy zapewniam cie ze na tym forum jest wiecej osób ktore by ci pomogly ale jak piszesz ze byles u mechanikow i oni nie wiedzą gdzie leje sie olej to sorry ale to juz normalnie mnie rozwalolo
nie pisałem ze byłem u mechanków tylko ze kolega mechanik < ma praktyki u mechanika bo chodzi do zawodówy > oglądał widocznie jest idiotą no i chuja sie tam nauczył ale wskazał to miejsce co kaktus ale nie był pewien bo jakos sucho tam i dziwnie
kolego soochy a czy musisz używac tyle wulgaryzmów?? kiedyś wydawało mi sie że misiek z tym zrobił porządek, wyluzuj!!! zachowaj odrobine kultury a napewno więcej osób ci pomoże!!!