Znalazłem na forum kilka tematów o wymianie licznika "bieda" na GTI, ale mi chodzi o coś trochę innego.
Jakie kombinacje wiązałyby się z założeniem licznika z GTI do wersji XS? Licznik w XS podświetlony jest żarówkami, z daszka. A jak jest w GTI? Czy taka zamiana wiąże się z większymi manewrami, czy wystarczy przełożyć i podpiąć?
licznik XS vs GTI
- DJPreZes
- Moderator
- Posiadany PUG: Roland Garros/307
- Numer Gadu-gadu: 2516096
Re: licznik XS vs GTI
Ja wczoraj przekladalem licznik z XSa na miejsce licznika od GTI i tylko przepialem wtyczki. Jutro zakladam spowrotem GTI, wiec tez tylko wtyczki przepne ;]
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
- Numer Gadu-gadu: 2955602
- Kontakt:
wiele razy bylo rowniez pisane o tym ze zegary xs - gti sa ze soba zamienne bez przerobekdzikson pisze:Znalazłem na forum kilka tematów o wymianie licznika "bieda" na GTI, ale mi chodzi o coś trochę innego.
Jakie kombinacje wiązałyby się z założeniem licznika z GTI do wersji XS? Licznik w XS podświetlony jest żarówkami, z daszka. A jak jest w GTI? Czy taka zamiana wiąże się z większymi manewrami, czy wystarczy przełożyć i podpiąć?
GTI zegary sa podswietlane tak jak na zdjeciu tylko fabrycznie jest kolor bursztynowo ch... wie jaki
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
Wszystko znajdziesz na forum, moze jest troche balagan ale musimy zamykac takie tematy zeby wiekszy sie nie robil