Widzę, że Szanowny Kolega cheatoss (piszę z "małej", bo tak jest w oryginale) jest bardzo bystrym użytkownikiem Peugeot'a 205. Tak trzymać :)
A przy okazji po raz kolejny WIELKIE DZIĘKI za fotki, które są bardzo pomocne w poszukiwaniach zawartości małej czarnej ... skrzyneczki, może niedługo uda mi się ją wypełnić :)
kolego rotel1, ja jestem zwyklym uzytkownikiem tegoz samochodu... moze troche bziknietym na jego punkcie, ale nie jestem mechanikiem.. to jest kwestia wlewu...... juz chcialbym o tym nie pisac, bo temat zakonczony dzieki fachowej pomocy kaktusa, ale wiem mniej wiecej gdzie sa ukryte takie tajemnicze wlewy oleju, paliwa a nawet plynu do spryskiwaczy pewnie dlatego ze tata ma warsztat i maly cheatoss od dziecka biegal po podworku pomiedzy samochodami =]
co ciekawe, siostra tez ma 205, ale nie na takim wypasie jak moj, silnik 1.1 na monowtrysku, wersja look... nie ma elektrycznych szyb, szyberdachu, dmuchawy centralnej, schowka pod radiem, czaderskiej tapicery i prowadzi mi sie troche gorzej... na oponkach tych samych siedza oba 165/70 r13, ale jednak moj 1.9D troche wazy i cisnie go bardziej do ziemi, zawiecha wzmocniona i mozna "poszalec", musze zawsze uwazac jak czasem przesiadam sie do jej autka bo strasznie lotny na zakretach =]
hmm... to tak a propo nie wiem czego, jakos mnie wzielo =]
a wracając do tematu to wyobraźcie sobie że kolega ''brat globusa'' wlałby olej do chłodnicy czy też zbiornika do spryskiwaczy, że o wlewie paliwa nie wspomne....
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU