Jak w temacie... czy tylna belka pasuje do GTI od innych modeli czy nie? Można założyć całą z piastami bębnami itp, itd czy nie?
PS Dałem pilotowi przed ścigawką polatać moim GTI i skończyło się na tym, że w aucie mam trzy koła
Tylna belka w GTI... jak to jest???
- kubas
- Maniak
- Posiadany PUG: rallye
- Numer Gadu-gadu: 0
Re: Tylna belka w GTI... jak to jest???
pasuje, tylko ze moze nie miec stabilizatorow, miec drazki skretne chudsze no i bebny.
No to super
Co do bębnów to w moim GTI (1.9, 102KM, rok 89) z tyłu własnie mam bębny... powinny być tarcze? Może ktoś kiedyś coś kombinował?
Jeszcze nie wiem czy cała belka jest zgięta... jeśli nie to czy np. można wymienić tylko lewy wahacz? Z ilu elementów składa się belka?
Co do bębnów to w moim GTI (1.9, 102KM, rok 89) z tyłu własnie mam bębny... powinny być tarcze? Może ktoś kiedyś coś kombinował?
Jeszcze nie wiem czy cała belka jest zgięta... jeśli nie to czy np. można wymienić tylko lewy wahacz? Z ilu elementów składa się belka?
- kubas
- Maniak
- Posiadany PUG: rallye
- Numer Gadu-gadu: 0
Da sie wymienic lewy wachacz. Moze masz poprostu szerokie bebny ?
- Michal gti
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 rallye, 205 GTi, 205 CTi, 205 RG Cabrio, 205 MultiVan, 306 GTi6, 505 GTi, 304 cabrio, 304 coupe
- Kontakt:
Jeżeli 102KM to raczej nikt nie kombinował i powinny być bębny. W tej belce są trochę szersze bębny niż np. w 1.1. Możesz wymienić sam wahacz, rura się raczej nie wygina.