Witam wszystkich
Za 2h jade obejrzec Puga 205 z tego ogloszenia wiec szybkie info mocno wskazane
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4583336
Auto raczej do weekendowej jazdy i okazyjnych startow w KJS-ach.
Wiem ze jest tylko 1 zdjecie ale czy na 1 rzut oka wszystko z nim OK??
Jakie moga siedziec oznaczenia silnika i ile poszczegolne wersje maja KM??Z tego co wyczytalem na szybko to powinno byc 80 lub 85KM. Jak Dojsc ktora wersja tam siedzi??
Pozdrawiam i licze na jakies opinie
Szybka akcja
-
- Maniak
- Numer Gadu-gadu: 0
Re: Szybka akcja
Sprawdź sobie dobrze zawieszenie i tylną belką bo widać że autko jeździ u nas już jakiś czas! A wiadomo jakie mamy drobi !
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
- Numer Gadu-gadu: 2955602
- Kontakt:
na stronie glownej masz poradnik na temat kupna 205
A wiec wrocilem z ogledzin. Blacha zdrowa autem od 96' jezdzi starszy gosciu. Belka wydaje sie zdrowa. Srodek tez elegancko.
Minusy:
- peknieta przednia szyba - jaki orientacyjny koszt??
- praktycznie brak hamulcow - co to moze byc??pompa??zadne niepokojace dzwieki nie dochodzily takze klocki i tarcze chyba ok, ile orientacyjnie kosztuje wymiana pompy?? ewentualnie co innego moze byc przyczyna??
- biegi to troche jak mieszanie lyzka w zupie??? czy to normalne ??ewentualnie co to moze byc??
Wciaz sie wah(ch??)am bo nie chce sie na mine wp....
Pozdrawiam
Minusy:
- praktycznie brak hamulcow - co to moze byc??pompa??zadne niepokojace dzwieki nie dochodzily takze klocki i tarcze chyba ok, ile orientacyjnie kosztuje wymiana pompy?? ewentualnie co innego moze byc przyczyna??
- biegi to troche jak mieszanie lyzka w zupie??? czy to normalne ??ewentualnie co to moze byc??
Pozdrawiam
-
- Maniak
- Numer Gadu-gadu: 0
hamulce albo zapowietrzone albo pompa ! Mam pompę do sprzedania za 50 zł ! Wymiana prosta montaż zajmie ci z 15 minut i odpowietrzysz i będzie OK !
Szybe też mam tylko gorzej z transporterom !
Szybe też mam tylko gorzej z transporterom !
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
- Numer Gadu-gadu: 2955602
- Kontakt:
szyba z wymiana to jakies 300 zlTomala pisze:A wiec wrocilem z ogledzin. Blacha zdrowa autem od 96' jezdzi starszy gosciu. Belka wydaje sie zdrowa. Srodek tez elegancko.
Minusy:
Pozdrawiam
zestaw naprawczy pompy kosztuje ok 30 zl
po tylu latach mozliwe, poszukaj sobie na forum rad na temat luzu na wodzikach
-
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: Czerwoniutki XS
- Numer Gadu-gadu: 2017925
- Kontakt:
Nie no jak dobrze poszukać, to szybę nawet za 120 zł dostaniesz, sam tak znalazłem. Za nawet mniejszą cenę, lepiej moim zdaniem w niemczech poszukać samochodu, na pewno w lepszym stanie będzie powód prosty - stan dróg.